Cześć wszystkim,
moja ciocia organizuje kolonie dla dzieci, nastolatków. Jednak ostatnio z powodów zdrowotnych nie może poświęcić temu aż tyle czasu, więc poprosiła mnie o pomoc. Praca całkiem fajna, parę razy dorabiałem u niej jako opiekun na kolonii. Jednak chciałem też wyjść z własną inicjatywą i w planach mam zwiększyć sprzedaż. Chciałem się kontaktować ze szkołami z prośbą o umieszczenie plakatów / ulotek gdzieś w szkole albo coś takiego, jednak trochę przespałem ten okres i jest za późno. Stąd moje pytanie, macie może jakiś pomysł jak pozyskać nowe osoby? Mamy stronę internetową i trochę zapytań z niej jest, ale bez szału. Plakaty wywieszamy, ale ciężko przebić się do większej ilości miast. Rozmyślałem nad skontaktowaniem się ze szkołami i prośbą o umieszczenie informacji o koloniach na stronach internetowych szkół. Myślicie, że takie coś by przeszło? Ktoś się zgodzi na takie coś? Wiadomo, że nie za darmo, ale nie chcę pójść z torbami. Ewentualnie może znacie jakieś firmy, które się takim czymś zajmują?