hmm nie wiem czy yczciwie czy nie . Wyniosłam poprostu informacje z korków;D Nie ściągałam ni nic;]
malgala pisze:Winą za własne niepowodzenia obarcza nauczyciela.
O napewno nie ... Przecież napisałam że nie umiem fizyki. Nie chodziło mi że to przez Sorke od fizyki...
malgala pisze: nastolatka zapatrzona w siebie i na dodatek myśli, że świat się wokół niej kręci.
Z tym to się nie zgodzę ! Niech mnie Pani nie ocenia , nie zna mnie Pani! Zapatrzona w siebie ? Do pani wiadomości mam tak że najpierw patrze na kogoś a później na siebie ! Nie myśle że świat kręci się wobec mnie, wiem że jest wiele ludzi którzy potrzebuja pomocy, rozmowy czy bliskości... Bo nie jestem osobą za taką co uważają mnie nauczyciele z tego forum.. Bunt? hmm przechodziłam to w wieku 13-15 lat możliwe jescze coś mi zostało : -)
Ale napewno nie jestem źle wychowana. nie cierpie na brak kultury !
malgala pisze:I nie zdziwiłabym się, gdyby rozpoznała Cię pani od fizyki
Hehe a ja bym się zdziwiła

i to baardzo ;] Sorka nie ma kontaktu z komputerem
malgala pisze:Może ma jednak miękkie serce
Nie ma miękiego serca. Śmieje mi się w oczy .. Ona się cieszy jak uczniowie dostają 1. Hmm Ma 61 lat i jest panną i to chyba częściowo przez to. Tylko prosze drodzy nauczyciele nie czepiajcie się teraz tego.
malgala pisze:Nie, nikt nie ma prawa obrażać innych, a określenie "wredna baba"
Dobrze Mają państwo racje. Przepraszam za to. Ale to dlatego że Sorki nie lubię... Wiem wiem nie usprawiedliwia mnie to do takiego odzywania...
malgala pisze:bo ocena na koniec roku powinna uwzględniać pracę ucznia w ciągu całego roku szkolnego, a nie w jego końcówce.
Niech mi Pani uwirzy że pracuje przez cały rok. Staram się , naprawdę. Chodze na lekcje, odrabiam wsyztskie prace domowe Co umiem to zgłaszam się... Poprostu nie wcho mi to ...
malgala pisze:Popracuj również nad polskim, bo styl i ortografia też pozostawiają wiele do życzenia.
Piszę tak bo nie patrze sie na klawiaturę , z polskiego żadnych nie mam problemów. Na koneic gimnazjum miałam 5 teraz mam 4. Więc nie jest chyba najgorzej.
edzia pisze:Katerina178 napisał/a:
Ja nie okazałam braku kultury...
Katerina178 napisał/a:
Przeprosiłabym gdybym się zgadzała z ta wypowiedzią
Katerina178 napisał/a:
Skruchę? niby czemnu ? Okazałabym gdybym żałowała tego co napisała badz nie miała racji...
Katerina178 napisał/a:
Niewłaściwe zachowanie? A ja to nazwę inaczej Prawdą Bo mi chodzi głównie o prawdę...
Panie Edziu czy nazywa to pani niekulturalnym zachowaniem? hmm Przeciez to są proste stwierdzenia To uczeń wogóle nie ma nic do dyskusji ?
No tak nienamrane się mówi:
1) Nauczyciel zawsze ma racje,
2) a jak jej nie ma patrz punkt pierwszy