@edzia: rzeczywiście, droga E67 w Kłodzku prowadzi dalej w kierunku Kudowy Zdroju, stąd dalsza droga musi prowadzić DK33 . Stąd ta część jest
prawie poprawnie wykonana. Oczekiwałem oznaczeń dróg stosowanych w kraju, niemniej jednak kierowca będzie widział również oznaczenia międzynarodowe, więc może się nimi także kierować. Zabrakło precyzyjnego opisu wyjazdu z Wrocławia i precyzyjnego opisu dojazdu do stacji PKP Bystrzyca Kłodzka.
Co do odległości i czasu przejazdu - nie mam zastrzeżeń. Pan uczeń wykorzystał poprawnie wskazane pomoce naukowe. Poleciłem serwisy internetowe, więc z nich skorzystał.
Co do zadania z geografii - wierzę, że teraz będzie nieco łatwiej Panu uczniowi czytać mapy drogowe wydane w wersji papierowej.
@przyszlyhistoryk: Zaliczam na trójkę

. Teraz coś trudniejszego:
Jedziesz z Kielc do Opola. Punkt wyjazdu to Galeria "Echo" w Kielcach, punkt docelowy to Rynek w Opolu. Proszę podać orientacyjną odległość i podać szczegółowo jaki odcinek pokonasz jaką drogą. Proszę używać oznaczeń: DK=droga krajowa, DW=droga wojewódzka. Dla podanych dróg proszę podać ich krajową numerację. Przy określaniu trasy proszę podać nazwy miejscowości, w których należy zmienić drogę i określić kierunek zjazdu (w lewo, w prawo, prosto lub na północ, na południe, na wschód i na zachód).