Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
malgala pisze:Widocznie 676 za kompetentnych nauczycieli nie uważa i stąd oraz z racji jego młodego wieku takie buntownicze podejście.
antie pisze:Albo miał w swojej krótkiej karierze szkolnej faktycznie do czynienia tylko z samymi "niekompetetnymi" belframi.![]()
antie pisze:Może należy zmienić szkołę?
antie pisze:Tam się ze studentami nikt nie patyczkuje i jakoś studenci się nie buntują. Na pewno nie upominają się o prawa studenta
Malgala pisze:Widocznie 676 za kompetentnych nauczycieli nie uważa i stąd oraz z racji jego młodego wieku takie buntownicze podejście.
676 pisze:
Przeszedłem w swoim życiu przez pięć szkół. Chyba po prostu taka okolica pechowa - musiałbym się przenieść do sąsiedniego miasta, albo próbować w szkole o trochę mniejszej renomie i wygospodarować środki na dojazdy na drugi koniec miasta. Szkoda się męczyć, już przeboleję.
676 pisze:Wspomnę ku pokrzepieniu niektórych serc, że możesz się trochę przeliczyć właśnie, bo mój daleki wujek (tak, to rodzinne) ostatnio nieźle walczy właśnie ze swoją (całkiem porządną, naturalnie państwową i wcale nie na złym kierunku
) uczelnią - oczywiście, że za cenę spokoju i oczywiście, że starali się mu dać w kość i niejednokrotnie usunąć tymi, bądź innymi metodami. Doszedł już na etap wygrywania z uczelnią spraw cywilnych i na razie... ciągle wygrywa.
Sam się dziwię temu, co widzę, zwłaszcza konfrontując to z podobnymi do Twoich opowieściami, ale chyba nie jest aż tak strasznie.
To dlaczego tu na forum tak buntujesz się przeciwko zasadom miwuesa? Uważasz, że nie są uczciwe?676 pisze:zawsze z podniesionym czołem podejmowałem wyzwania wymagających wiedzy nauczycieli. Ale na uczciwych zasadach.
edzia pisze:To dlaczego tu na forum tak buntujesz się przeciwko zasadom miwuesa? Uważasz, że nie są uczciwe?
Pamiętajcie młodzi uczniowie, że pracownikom oświaty należy się szacunek
Moim zdaniem dobrze, że nauczyciele robią kartkówki nie tylko z 3 ostatnich lekcji. Jak już wcześniej mówiłem taki sposób nauczania znacząco wpływa na oświatę i rozwija uczniów, którzy zamiast ,,kuć na blachę'' uczą się praktycznie i ze zrozumieniem.