Olimpiady i konkursy przedmiotowe

tu możesz porozmawiać z kolegami, zadać pytanie nauczycielom

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

soheywow
Kto: uczeń

Re: Olimpiady i konkursy przedmiotowe

Postautor: soheywow » 2010-03-09, 20:37

Ammalbinis pisałaś w Cz-wie, prawda? Z ciekawości pytam - w której sali? ;p
Łał, dostałaś się na historię? :shock: Ja odpadłam na I etapie, zabrakło kilku punktów, a wszystko z tego powodu, ze zaczęłam uczyć się tydzień wcześniej ;P Powodzenia więc życzę ;)

Ammalbinis
Przedmiot: Matematyka

Postautor: Ammalbinis » 2010-03-11, 07:56

Na tej drugiej sali, powyżej trzydziestego numeru. : ) Ty też? ; > Miałam numer 33.

Powodzenie się przyda, niezmiernie. Coraz bardziej się denerwuję. ; ) Ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

soheywow

Postautor: soheywow » 2010-03-11, 15:25

O, ja miałam nr 46, siedziałam pod oknem. ;) 33 to przy drzwiach czy jak było? ;>
na stronie WOMu klucz do testu - zaczęłam się śmiać jak histeryczka, kiedy zobaczyłam odpowiedzi. mwahahahaha. masakra.

ten konkurs upewnił mnie, że nie myślę jak większość ludzi.
a wyniki kiedy mają być ?

Ammalbinis
Przedmiot: Matematyka

Postautor: Ammalbinis » 2010-03-11, 22:15

To było ostatnie czy przedostanie miejsce pod oknem? ; > Tak, to było niedaleko drzwi. Jeżeli chodzi o miejsce, to nieźle nawet, bynajmniej nie narzekam. x D Na II etapie z historii siedziałam centralnie przed komisją, ale też nie było źle, tylko jak już skończyłam pisać i sprawdzałam pracę to ciągle czułam ich wzrok ; )

Do dwóch tygodni od terminu III etapu, więc wypada w następny piątek. ^ ^ Aż tak źle? ; > Nie sprawdzałam wyników, po części z braku czasu, a po części, ponieważ nie chcę wiedzieć. ; )

I w ogóle, powtarzam się, trzymajcie za mnie kciuki jutro! Bardzo, bardzo mocno. : )

Wróć do „Kącik uczniowski”