676 pisze:A Ty tutaj z góry jesteś mitomanem, leserem, cyklistą i masonem.
A wierzysz, że jeśli odciął poszarpany brzeg, to się okazało, że format kartki różni się jedynie o milimetr?
Po drugie, zwróć łaskawie uwagę na to, że nie zawsze w obronę brani są wspominani nauczyciele.
Albo zdobądź się na obiektywizm i udowodnij, że można z Tobą poważnie rozmawiać albo zamilknij, bo takie wstawki, to zwykłe gówniarstwo.
Więc wytrzyj nosek, podciągnij gacie i może spłodzisz coś logicznego

jabba pisze:Dziś dostałem zadanie domowe od wychowawcy na 5 godzin a że mam z nią jeszcze drugi przedmiot to jeszcze jedno ale już tylko na 4 godziny, na wtorek ma być gotowe
W jaki sposób szacujesz, że to na 5 godzin? Może tylko Ci się zdaje?
2-3 godziny dziennie nauki dla licealisty, to nie jest nic niezwykłego...nie tylko w Polsce.
Fakt faktem, że nierzadko zauważam, że młodzież ma zbyt dużo pracy poza szkołą.
jabba pisze:Ogółem jeszcze mamy nowe działania do liczenia, wytłumaczyła nam raz, 3/4 klasy powiedziało że nie potrafi tego liczyć to powiedziała ze koledzy wytłumaczą, czyli bardzo dobre podejście do nauki, też takim nauczycielem bym mógł być ,rysuje jeden przykład i każe resztę liczy samemu a jak jakiś problem to kolega pomoże.
Bardzo źle, że Twoja nauczycielka ignoruje zgłoszony problem, powinna się nim zająć.
jabba, ile Ty masz na prawdę lat?