Pytanie dotyczące egzaminów poprawkowych.

tu możesz porozmawiać z kolegami, zadać pytanie nauczycielom

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Key
Kto: uczeń

Re: Pytanie dotyczące egzaminów poprawkowych.

Postautor: Key » 2011-06-15, 20:30

Czyli szkoła jest zobowiązana do przyznania mi dwóch egazminów poprawkowych, że tak powiem bez łaski i RP nie ma tu na nic wpływu ? Pytam bo pierwszy raz mam egazmin poprawkowy a raczej dwa :( a za rok matura, vuem dzięki za info bo widzę że tylko ty zdecydydowałeś się mi pomóć dzięki wielkie jeszcze raz że pomagasz mi dobrym postem ;)

Awatar użytkownika
haLayla
Przedmiot: Inne

Postautor: haLayla » 2011-06-15, 21:10

Key pisze:Czyli szkoła jest zobowiązana do przyznania mi dwóch egazminów poprawkowych, że tak powiem bez łaski

Szkoła robi ci łaskę, że możesz do niej chodzić.

Czy ktoś może mnie, prostemu studentowi, wyjaśnić jak to się stało, że leserów zamiast usadzać ciąga się po egzaminach, warunkach i innych niegodnych przywilejach?

PS Tak, skoczyło mi ciśnienie. Ten czerwcowy wysyp bumelantów źle na mnie działa.
<3

kamilooo

Postautor: kamilooo » 2011-06-16, 17:47

Wiedziałem, że polska szkoła to totalne bagno, ale to czego wczoraj doświadczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania....

UWAGA!
MATMA Czułem, że nie będzie tak łatwo. Liczyłem się nawet z poprawką w sierpniu, ale do czasu gdy..... Nauczycielka postawiła dopuszczający dwóm uczniom, którzy byli na lekcji może raz na miesiąc, oczywiście same jedynki. Pierwszy uczeń przyszedł na ostatnią lekcję, rozwiązał DWA PRZYKŁADY i już dopuszczający... Drugi natomiast w ogóle nie przyszedł, bo wiedział, że i tak nie zda, jednak też mu postawiła 2 - co nie zmienia faktu, że nie zdał.
Pytam gdzie jest sprawiedliwość? Jaką miała satysfakcję, że jemu k* postawiła 2 jak i tak nie zdał. Sprawdzała jego oceny z innych przedmiotów... No brak słów..........

Awatar użytkownika
vuem
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Język angielski

Postautor: vuem » 2011-06-16, 20:01

kamilooo pisze:Wiedziałem, że polska szkoła to totalne bagno,

Szkoła, to przede wszystkim i ponad wszystko inne jej uczniowie, więc nie wystawiaj sobie gównianego świadectwa. :wink:

kamilooo pisze:No brak słów..........

Jeśli to co opisałeś jest prawdą, to Twoja nauczycielka "dała ciała".

...ale jakoś nie che mi się wierzyć, Tobie, chodzącemu na zajęcia regularnie i zaliczającemu - choć w poprawkach - testy dopa dac nie chce?

kamilooo

Postautor: kamilooo » 2011-06-16, 20:22

Life is brutal... Po co miałbym sobie wymyślać jakieś historyjki... Do śmiechu mi nie jest. Co więcej wychowawczyni mówiła, że jest pewne iż od września nauczycielka się NIE ZMIENI

Awatar użytkownika
vuem
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Język angielski

Postautor: vuem » 2011-06-16, 20:25

kamilooo pisze:Life is brutal... Po co miałbym sobie wymyślać jakieś historyjki...

Czyli jesteś kolejnym niewinnym ukaranym niesłusznie przez zbzikowanego belfra...

kamilooo pisze:Co więcej wychowawczyni mówiła, że jest pewne iż od września nauczycielka się NIE ZMIENI

Jestem pewien, że powiedziała to, by Cię pocieszyć, bo ... wyjdzie Ci to na zdrowie...wbrew pozorom :wink:

Wróć do „Kącik uczniowski”