czy dyrektor mi pomoże ;/

tu możesz porozmawiać z kolegami, zadać pytanie nauczycielom

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Awatar użytkownika
haLayla
Kto: uczeń
Przedmiot: Inne

Re: czy dyrektor mi pomoże ;/

Postautor: haLayla » 2010-02-27, 21:12

676 pisze:Oczywiście. Bezbłędne (obłędne? ;) ) jest to, co się Tobie wydaje. :) :twisted: Byli już w XX wieku tacy agenci, co tak uważali. ;)

No tak! Tylko Ty masz rację, a reszta się myli. Uwielbiam pacjentów z zaburzeniami wynikającymi z uszkodzenia jąder podkorowych. Są upierdliwi, ale na swój sposób uroczy. Natycha mnie to, do wybrania neurologii ;-)
<3

676

Postautor: 676 » 2010-02-27, 21:44

Kiedyś wszyscy uważali, że Ziemia jest płaska... :twisted: Ja uwielbiam małych kolesi z wielkimi kompleksami. :)
Szanuj ucznia swego, możesz nie mieć żadnego...

Awatar użytkownika
haLayla

Postautor: haLayla » 2010-02-27, 23:05

676 pisze:Kiedyś wszyscy uważali, że Ziemia jest płaska... :twisted:

A kiłę leczono malarią.
Zaburzenia osobowości poprzez lobotomię.
A Freud... ;-)

Ja uwielbiam małych kolesi z wielkimi kompleksami. :)

Gdybyś czytał temat ze zdjęciami użyszkodników, to byś wiedział że nie taki mały koleś ;-) A ten koleś obecnie studiuje na najlepszej polskiej uczelni. Co Tobie udało się osiągnąć?

Mój przyszły pacjencie - odpuść. Wrzuć na luz. Jeżeli chcesz komuś nawrzucać - wybierz blog emo martynki, blog białe kozaczki albo coś podobnego. Tutaj w pewien sposób, użytkownicy starają się stworzyć sympatyczny klimat, w którym można wysączyć zaparzoną przez edzię herbatkę, zjeść biszkopt domowej roboty malgali, podowcipkować, zasięgnąć porady, mieć styczność z nieco odmiennym poczuciem humoru Witolda Telusa, zetknąć się ze specyficznym miwuesem itd. Generalnie - forum to ma opierać się na założeniach jakościowo wyższych, niż inne w sieci. Zajęło mi trochę czasu zrozumienie tego prostego faktu, w międzyczasie dostałem ostrzeżenie i miałem okazję wprowadzić trochę niezdrowej atmosfery. Dlatego, w dobrej wierze, oferuję Ci tę wiedzę, żebyś nie popełniał moich błędów, w irytowaniu innych ludzi. Wiem - masz swoją wizję zbawienia świata, wprowadzenia nowych rodzajów ciast. Tyle, że proponowane przez Ciebie desery nie smakują wszystkim.

Jeżeli koniecznie chcesz pluć na parkiet, wyciągnąwszy uprzednio gile z nosa - stwórz własną przestrzeń publiczną w internecie, gdzie sam sprecyzujesz założenia jakościowe, na których będzie się opierał bar u 676. Stworzysz własną społeczność - krótko mówiąc - Ty tam urządzisz. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi, albo przynajmniej sam do tego dojdziesz.
<3

676

Postautor: 676 » 2010-02-28, 00:12

Proponowałbym przestać ubliżać.
Szanuj ucznia swego, możesz nie mieć żadnego...

Awatar użytkownika
Witold Telus

Postautor: Witold Telus » 2010-02-28, 09:11

A gdzie te biszkopty i ta herbatka? Proszę szanownych pań... bo ja się głodny zrobiłem.

Awatar użytkownika
malgala
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka

Postautor: malgala » 2010-02-28, 09:35

Witoldzie, poszperaj w pogaduszkach.
A w tym wątku wypowiadający się bardzo już od tematu odbiegli.
Proponuję przestać, bo i tak do niektórych argumenty żadne nie trafiają.
Ot, młodzieńczy upór i to wszystko. Znaczna część młodzieży z tego wyrasta. Niektórzy nawet dość szybko, czego wyraźny przykład również tu na forum mamy.

edzia

Postautor: edzia » 2010-02-28, 12:30

I tak już wątek rozwalony, więc sobie pozwolę ;)

Wprawdzie tylko wirtualne, ale proszę: :)
Smacznego :)

Ps. haLayla, sympatycznie to ująłeś, z tym klimatem forum :)
Załączniki
herbatka.jpg
herbatka.jpg (21.83 KiB) Przejrzano 3522 razy
biszkopty.jpg
biszkopty.jpg (26.21 KiB) Przejrzano 3522 razy

Wróć do „Kącik uczniowski”