Witam
Mam pytanie... idę teraz do 1 kl. gim. Mój naturalny kolor włosów to jakiś kasztanowo-jasnobrązowo- blond (?) Bardzo ciężko go opisać... w każdym razie wygląda on u mnie strasznie... No więc ufarbowałam się na bardzo ciemny brąz. Wygląda on naturalnie tyle tylko, że w słońcu są takie refleksy, przez które widać, że to nienaturalny kolor. Brwi i rzęsy są czarne (to ich naturalny kolor) i cera taka brzoskwiniowa więc włosy tym bardziej wyglądają "wiarygodnie"
Uczę się dobrze a nawet b. dobrze i zachowanie zawsze wzorowe albo b. dobre

(wiem, że nauczyciele wtedy "inaczej patrzą"

) Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie ale nie wyglądam na swoje 13 lat ze względu na mój 168 cm i poważne rysy twarzy i jestem dość "rozwinięta" (nie będę tłumaczyć o co chodzi bo chyba każdy wie...

) (ludzie dają mi z 15 czasem 17 lat) Regulaminu tego gimnazjum nie znam dlatego pytam Was o zdanie. Ale, że to mała mieścina, gim. jest jedno, to wiem, że chodzą tam dziewczyny z tlenionym blondem, kolczykami w nosie, makijażem etc. Aaa... bym zapomniała

Nie zmieniałam koloru po to, żeby się komuś przypodobać czy wyglądać na starszą (i tak by nic to nie dało bo ludzie dają mi tyle samo

) a tylko po to, że wyglądam o niebo lepiej (opinie rodziny i znajomych

)
No i tu pytanie czy w gim. mogą mi coś w związku z tym "zrobić" albo nie daj Boże przestać się farbować albo ją zmyć? (co raczej nie będzie możliwe

)