Miejsce pracy dziecka w szkole - klasy 1-3

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

studentkaUAP
Kto: student
Przedmiot: Inne

Miejsce pracy dziecka w szkole - klasy 1-3

Postautor: studentkaUAP » 2014-03-27, 22:59

Szanowni Państwo,

Wiem, że jest tu kilka ankiet oraz większość osób ich nie lubi, ale robię dyplom licencjacki i to jest najlepszy sposób żeby zdobyć odpowiedzi na pytania w jakiś uporządkowany sposób.

Studiuję wzornictwo przemysłowe na Uniwersytecie Artystycznym w Poznaniu. Ostatnio zajmuję się głównie projektowaniem mebli. Na dyplom będę projektować miejsce pracy dziecka, czyli tzw. szkolną ławkę.

Byłam już w kilku szkołach, robiłam zdjęcia rozmawiałam, ale po analizach zebrały mi się jeszcze dodatkowe pytania i potrzebuje po prostu odpowiedzi.

Będę bardzo wdzięczna ponieważ zaangażowałam się w ten projekt, bardzo lubię pracę z dziećmi i uważam, że jeśli mamy zmieniać świat na lepsze to trzeba zacząć od najmłodszych! Praca badawcza jest bardzo ważna, muszę dobrze poznać problem przed rozpoczęciem procesu projektowego.

W razie jakichś dodatkowych pytań, gdyby Państwo byli zainteresowani tym czym się zajmuję chętnie odpowiem na pytania, lub moliby Państwo przeslać jakieś zdjęcia tych ławek, albo słyszeli o jakichś ciekawych artykułach na ten temat proszę pisać, a w obrębie Poznania mogę poprowadzić wolontaryjnie jakieś warsztaty z dziećmi.

mój mail: milena@g.pl

pozdrawiam serdecznie!

LINK DO ANKIETY
Ostatnio zmieniony 2014-04-07, 15:59 przez studentkaUAP, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
malgala
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka

Re: Miejsce pracy dziecka w szkole - klasy 1-3

Postautor: malgala » 2014-04-05, 18:39

Usunęłam wklejony w treści adres, bo nie był podlinkowany i przez jego długość forum nam się rozjechało.

Awatar użytkownika
iluka
Przedmiot: Język polski

Postautor: iluka » 2014-04-05, 19:22

studentkaUAP pisze:jest tu kilka ankiet oraz większość osób ich nie lubi
Nie zauważyłam do tej pory, żeby ankiet samych w sobie ktoś tutaj nie lubił.
W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. Paulo Coelho

Awatar użytkownika
malgala
Przedmiot: Matematyka

Postautor: malgala » 2014-04-07, 16:00

I jeszcze z opisu tematu usunąć link musiałam, bo nadal rozjechane było.

Wróć do „Ankiety”