Szanowni Państwo,
Wiem, że jest tu kilka ankiet oraz większość osób ich nie lubi, ale robię dyplom licencjacki i to jest najlepszy sposób żeby zdobyć odpowiedzi na pytania w jakiś uporządkowany sposób.
Studiuję wzornictwo przemysłowe na Uniwersytecie Artystycznym w Poznaniu. Ostatnio zajmuję się głównie projektowaniem mebli. Na dyplom będę projektować miejsce pracy dziecka, czyli tzw. szkolną ławkę.
Byłam już w kilku szkołach, robiłam zdjęcia rozmawiałam, ale po analizach zebrały mi się jeszcze dodatkowe pytania i potrzebuje po prostu odpowiedzi.
Będę bardzo wdzięczna ponieważ zaangażowałam się w ten projekt, bardzo lubię pracę z dziećmi i uważam, że jeśli mamy zmieniać świat na lepsze to trzeba zacząć od najmłodszych! Praca badawcza jest bardzo ważna, muszę dobrze poznać problem przed rozpoczęciem procesu projektowego.
W razie jakichś dodatkowych pytań, gdyby Państwo byli zainteresowani tym czym się zajmuję chętnie odpowiem na pytania, lub moliby Państwo przeslać jakieś zdjęcia tych ławek, albo słyszeli o jakichś ciekawych artykułach na ten temat proszę pisać, a w obrębie Poznania mogę poprowadzić wolontaryjnie jakieś warsztaty z dziećmi.
mój mail: milena@g.pl
pozdrawiam serdecznie!
LINK DO ANKIETY