W ankiecie jest błąd na błędzie. Nie tylko błędy językowe, jak np. "piszę prace" - więcej, niż jedną? albo "moja rodzina pochodzenia jest dla mnie ważna, ale w swoim związku postępuje/będę postepować zupełnie inaczej" - nie wiem co autorka miała na myśli, ale też sama ankieta jest dziwnie zaprojektowana. W pytaniu 9. autorka pyta o plany dotyczące zawarcia związku małżeńskiego. Ja zaznaczyłem odpowiedź "nie", by w pytaniu 10. otrzymać kolejne pytanie, o to, kiedy planuję go zawrzeć. Dalej jest pytanie o to, dlaczego chcę zawrzeć tenże związek.
Następnie są pytania o dzieci i możliwość wyboru opcji, że nie posiada się dzieci i nie planuje, by dalej przejść do pytania "ile planuje się mieć potomstwa". Sama zaś ankieta, chociaż dostrzega możliwość istnienia nieformalnych związków, to dalej operuje pojęciami "mąż" i "żona", które nie tylko sugerują związek formalny, ale wręcz związek dwojga osób odmiennej płci.
Na koniec zaś cymes - po pytaniu o podział obowiązków - pojawia się pytanie o zadania, w których mąż powinien "pomagać"
Nie wypełniłem.