Prośba o pomoc - ankieta dla nauczycieli

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

MartynaK
Kto: student

Prośba o pomoc - ankieta dla nauczycieli

Postautor: MartynaK » 2015-11-15, 17:38

Szanowni Nauczyciele,

jestem studentką V roku psychologii i chciałabym zwrócić się do Państwa z uprzejmą prośbą o wypełnienie anonimowych kwestionariuszy. Uzyskane odpowiedzi posłużą jedynie jako materiał badawczy do mojej pracy magisterskiej, której celem jest analiza wymagań, jakie stoją przez osobami pracującymi w zawodzie nauczyciela, a także analiza pozytywnej roli zasobów psychicznych, które każdy człowiek posiada i wykorzystuje w sytuacjach życia codziennego, jak i zawodowego.

Wypełnienie ankiet zajmuje około 10 minut. Będę bardzo wdzięczna za okazaną pomoc oraz wypełnienie ankiety, którą opublikowałam w formie formularza Google (link poniżej).

https://docs.google.com/forms/d/1A0qsha ... c/viewform

Pozdrawiam Państwa serdecznie!

MartynaK

Re: Prośba o pomoc - ankieta dla nauczycieli

Postautor: MartynaK » 2015-11-21, 15:22

Bardzo dziękuję wszystkim nauczycielom, którzy wzięli udział w ankiecie i poświęcili mi swój czas!

Jednocześnie bardzo proszę nauczycieli, którzy nie brali jeszcze udziału, o wypełnienie ankiety, gdyż ze względów statystycznych, im więcej osób wypełni kwestionariusz, tym lepiej. :) Liczy się dla mnie każda odpowiedź, a wypełnienie ankiety zajmuje to tylko 10 minut. Będę Państwu bardzo wdzięczna za udzieloną pomoc.

Pozdrawiam serdecznie

kioto
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Inne

Postautor: kioto » 2015-12-08, 17:11

czy jeszcze aktualna?

MartynaK

Postautor: MartynaK » 2015-12-08, 22:10

Jak najbardziej aktualna. Jeszcze przez najbliższe miesiące będę zbierać materiał. Im więcej odpowiedzi tym lepiej, także zachęcam do udziału i wypełnienia ankiety!
Dziękuję. :)

Wróć do „Ankiety”