Chciałabym zaprosić NAUCZYCIELI oraz UCZNIÓW JĘZYKA ANGIELSKIEGO na moją stronę internetową WWW.ENGLY.PL , na której umieszczam regularnie przeróżne ćwiczenia (gramatyka, słownictwo, zadania egzaminacyjne i wiele innych). Strona powstała dla moich uczniów (gimnazjaliści), którzy coraz więcej czasu spędzają online. Myślę ( i mam nadzieję), że strona przyda się również innym uczniom, nie tylko gimnazjalistom (poziomy ćwiczeń A1-B2).
Mam też nadzieję, że skorzystają z niej również nauczyciele, którzy mogą wykorzystywać stronę na swoich lekcjach, albo jako praca domowa czy zadanie dodatkowe dla swoich uczniów, a może powtórka materiału (również do egzaminu) w sali informatycznej? Ja czasami praktykuję taką "przerwę od podręcznika" i uczniom się podoba

Oczywiście korzystanie ze strony jest BEZPŁATNE i można rozwiązywać ćwiczenia bez zalogowania, ale zachęcam do rejestracji, ponieważ wtedy zapisywane są wszystkie wyniki użytkownika z poszczególnych ćwiczeń (nauczyciel może to wykorzystać sprawdzając pracę swoich uczniów!). Dla zalogowanych jeszcze inne funkcje

Strona powstała z moich chęci i pasji do nauczania

http://www.engly.pl
Zapraszam serdecznie