Lubię gotować.

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Awatar użytkownika
tatiana09
Kto: student
Przedmiot: Matematyka, Historia, Geografia, ...

Lubię gotować.

Postautor: tatiana09 » 2023-01-12, 09:56

Witam wszystkich. Lubię eksperymentować z jedzeniem i próbować nowych rzeczy. Chciałbym jednak zlokalizować stronę internetową, która zestawia kilka doskonałych przepisów. Proszę dać mi znać, jeśli znasz jeden w komentarzach. Jestem zainteresowany słuchaniem od ciebie.

Awatar użytkownika
nadiafi
Kto: uczeń
Przedmiot: Język hiszpański, Historia sztuki

Re: Lubię gotować.

Postautor: nadiafi » 2023-01-12, 10:29

Dla tych, którzy kochają gotować jest świetny serwis. Który zawiera najlepsze przepisy dla gospodyń. Myślę, że zainteresują Cię wszystkie szczegóły dotyczące strony WorldRecipes.eu/pl . W tym serwisie znalazłam szeroki wybór deserów, które może zrobić osoba bez żadnego doświadczenia i bez specjalnych narzędzi. Myślę więc, że dla wielu osób jest to istotne.

Awatar użytkownika
bettyvillsa
Kto: uczeń
Przedmiot: Biologia, Język angielski, Przysposobienie obronne

Postautor: bettyvillsa » 2023-01-12, 10:55

Dzięki stronom internetowym takim jak te, gotowanie stało się całkiem proste we współczesnym świecie. Chcę więc bardzo podziękować za te informacje. Dla mnie zlokalizowanie takiego serwisu z przepisami było kluczowe.

anna883
Kto: student
Przedmiot: Przyroda, Ekonomia

Postautor: anna883 » 2023-02-02, 21:15

Ja nie tylko lubię gotować ale tez i piec. Ostatnio wyszukałam przepis na pyszną karpatkę, która później własnoręcznie zrobiłam. https://kuchniaeweliny.pl/karpatka/ Ciasto karpatka jest tradycyjnym wypiekiem z Polski, który charakteryzuje się warstwami kruchych, cienkich płatów ciasta, które są napełniane kremem czekoladowym lub kremem budyniowym. Ten smaczny wypiek jest popularny w kawiarniach i cukierniach w całym kraju i cieszy się dużym uznaniem ze względu na swój smak i konsystencję.
Kiedy rzucam wszystko i jadę w Bieszczady, czuje jak budzą się we mnie energii pokłady. Po górach wędruje, zwiedzam, maszeruje. Odkrywam wszystko co mnie intryguje.

maleczka

Postautor: maleczka » 2023-09-15, 15:09

Eksperymentowanie z jedzeniem to wspaniała zabawa! Sama często próbuję różnych przepisów i dodatków, które dodają wypiekom wyjątkowego charakteru. Aha, a jeśli szukasz dodatkowych akcesoriów czy dekoracji do swoich słodkich arcydzieł, ostatnio natknęłam się na stronę https://www.cake-land.pl/ gdzie mają sporo ciekawych rzeczy do cukiernictwa. Może coś Cię zainteresuje.

Wróć do „Ciekawe strony”