Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Krzysiek i jestem wesołym studentem politologii i historii na UMK. Interesuję się oczywiście historią (XX wiek- głównie II wojna światowa i okres po 45. oraz historia najnowsza) i polityką (UE, NATO, współczesne stosunki polityczne). To tak z tych naukowych, jeśli o pozanaukowe chodzi to film, muzyka (różna), nowe technologie i gry komputerowe, z których jeszcze nie wyrosłem, chociaż nie uważam, by było to czymś niedobrym

. Jako, że jestem studentem dość często imprezuje, chociaż nie jest to główna część mojego życia na szczęście. Lubię dyskutować na tematy historyczne i polityczne, a więc często też kontrowersyjne. Jednak często spotykam na swej drodze ludzi zapatrzonych tylko w jedną stronę, z którymi obiektywnie rozważać pewnych kwestii się nie da, dlatego zdarza się tak, że nie zabieram głosu w wielu sprawach- szczególnie jeśli chodzi o polską politykę i kwestie religijne. Na forum trafiłem z tego względu, że w przyszłości chciałbym zobaczyć jak to jest być nauczycielem, ale raczej nie zamierzam spędzić całego życia na nauczaniu historii i WOSu, to po prostu taka zwykła ciekawość, chęć spróbowania różnych rzeczy:) A tutaj, po przejrzeniu wielu tematów zorientowałem się, że są ludzie z doświadczeniem, z czego wydaje mi się, trzeba korzystać.
Pozdro dla wszystkich nauczycieli, studentów jak i uczniów:)