Przepraszam, że wczoraj nie byłam na całej imprezie, ale niestety coś mi mój radiowy internet szwankował, niestety blokował się i blokował więc mogłam tylko zobaczyć co mnie ominęło, a działo się oj działo się! Pozdrawiam Ela
ale wszystkiego najlepszego dla najważnjeszej czarowniecy. Niestety wczoraj miałam kłopoty z netem i miotełką własną więdz dlatego dopiero teraz przybywam.
Hehe ten napój Ranatki był mocno procentowy Zakręciło mi się w głowie, miotła również odmówiła posłuszeństwa, tak więc musiałam zakończyć zabawę i udać się na spoczynek Zabawa była cudowna . Musimy koniecznie ją powtórzyć czarownice
Czarownice porzuciły ten wątek. Ciekawe ............. Czyżby utraciły swą moc ? Do św. Walpurgii wszak jeszcze daleko, a i pogoda nieciekawa. Katar opiera sie nawet najbardziej jadowitym wywarom.
Wróżby przemówią dopiero w Dzień Andrzejkowy, każdemu przecież wróżba jest miła i na pewno wróżba przyjdzie, ale najlepsze jest czekanie na wróżbę, coś między ustami a brzegiem pucharu, no nie? czyli czekamy na wróżby i będą dopiero 30 listopada!