Dejwidu przemyśl kwestie podyplomówki przez Internet. Wtedy nie będziesz musiał się martwić, że to co Cię interesuje jest w innej miejscowości niż ta, w której mieszkasz. Dla mnie jest to idealna opcja podniesienia kwalifikacji i właśnie wybieram się na podyplomówkę prowadzoną w trybie online. Podobnie jak Ty mam tylko dylemat odnośnie specjalizacji. Zastanawiam się między tyflopedagogiką a wychowaniem przedszkolnym i edukacją wczesnoszkolną.
Jak nadal jesteś zainteresowany to możesz sobie zajrzeć na stronę Wyższej Szkoły Zarządzania i Przedsiębiorczości z Wałbrzycha, bo ma bardzo bogatą ofertę studiów podyplomowych z pedagogiki. Już od jakiegoś czasu interesuję się tematem podyplomówki i słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tej uczelni więc wybieram się tam, tylko muszę jeszcze podjąć decyzję na co konkretnie

Nie wiem jak to wygląda u Was, ale w mojej placówce jest kładziony duży nacisk na doszkalanie się, a że nie mogę sobie pozwolić na tradycyjne studiowanie to cieszę się, że jest coś takiego, jak studia online.