Jaki adwokat

tu rozmawiamy o wszystkim czasami poważnie, czasami z przymrużeniem oka

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

asrock40

Jaki adwokat

Postautor: asrock40 » 2023-05-02, 17:14

jak w temacie, jakiego konkretnie adwokata polecacie ? Ja ostatnio spor słyszę że adwokat Sławomir jest mega skuteczny, tylko nie wiem jak z terminami u niego.

Awatar użytkownika
linczerka
Kto: nauczyciel

Re: Jaki adwokat

Postautor: linczerka » 2023-05-03, 07:18

Sherlock Holmes!
I nie reklamuj :evil:
Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia

Awatar użytkownika
Ritter von Rodewald
Przedmiot: Język niemiecki

Postautor: Ritter von Rodewald » 2023-05-05, 12:31

Swoją drogą - gdyby ktoś naprawdę potrzebował mecenasa, to najkorzystniej zwrócić się do jakiegokolwiek w małym mieście. Plusy - niski koszt honorarium, mecenas się będzie starał, aby zyskać renomę, niskie obłożenie sprawami. Minusy - koszty dojazdu do kancelarii.
Na powodzenie w osiągnięciu zakładanego celu wpływa wiele czynników, takich jak: osobowość odbiorców, ich wiedza o świecie, kontekst sytuacyjny bądź przyjęte normy postępowania.

Nowoj
Kto: rodzic

Postautor: Nowoj » 2024-09-19, 13:18

Jeśli chodzi o prawo cywilne, mogę z czystym sumieniem polecić Kancelarię Miry Harhala-Wlazło. Pomogli mi w trudnej sytuacji, są profesjonalni i skuteczni. Jeśli ktoś potrzebuje wsparcia w tym zakresie, warto się do nich zwrócić. Tu można znaleźć więcej informacji: https://kancelariamhw.pl/sprawy-cywilne/

gocanukalina647
Przedmiot: Inne

Postautor: gocanukalina647 » 2025-10-01, 11:56

Mogę polecić dobrego adwokata – pomaga w sprawach związanych z dokumentami, migracją, samochodami i innymi sprawami prawnymi w Polsce. https://consultant.net.pl/Pracuje profesjonalnie, wszystko wyjaśnia „ludzkim językiem”. Jeśli potrzebujesz porady – polecam się do niego zwrócić.

noulden2
Kto: pedagog
Przedmiot: Matematyka

Postautor: noulden2 » 2025-10-09, 06:04

When it comes to finding a reliable lawyer, recommendations are key. I've heard that lawyer Sławomir has an impressive track record and is highly effective. However, potential clients should check his availability first. Speaking of effective strategies, if you're looking for a fun and addictive way to pass the time, try playing Cookie Clicker . It's a game that keeps you engaged and entertained while you think about your legal needs.

Alfieoward
Przedmiot: Matematyka

Postautor: Alfieoward » 2025-10-10, 04:10

Thanks for sharing! I’ve also heard good things about adwokat Sławomir’s efficiency. If you need a quick break from the stress of finding the right lawyer, sometimes chatting anonymously on platforms like Omegle helps clear your mind and get fresh perspective. Hopefully, you’ll also get a timely appointment with him soon!

Wróć do „Pogaduszki”