Odwodniona skóra twarzy

tu rozmawiamy o wszystkim czasami poważnie, czasami z przymrużeniem oka

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

Polyanna
Kto: student
Przedmiot: Historia

Odwodniona skóra twarzy

Postautor: Polyanna » 2017-05-10, 15:02

Właśnie doświadczam negatywnych skutków zimy, okazało się bowiem, że moja skóra na twarzy jest odwodniona. Szczerze się zdziwiłam podczas wizyty u kosmetyczki, bo stosuję kremy nawilżające, sporo piję w ciągu dnia i raczej unikam wystawiania twarzy na słońce na dłużej niż kwadrans. Macie jakiś pomysł, skąd wobec tego odwodnienie skóry?

Awatar użytkownika
linczerka
Kto: nauczyciel

Re: Odwodniona skóra twarzy

Postautor: linczerka » 2017-05-10, 18:32

Chyba pomyliłaś forum lub to uwertura do reklamy.
Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia

besandrabokis

Postautor: besandrabokis » 2018-01-10, 11:49

Nauczyciel też może chcieć dobrze wyglądać:) Nie czujecie takiej presji? Na dodatek ja akurat ostatnio ciągle mam coś z cerą.

mankaass
Przedmiot: Ekonomia

Postautor: mankaass » 2018-01-29, 12:25

Znów temat dosyć ciekawy, jednak w sumie nie rozwinięty. Wiadomo jak jest, bez indywidualnego spojrzenia na tą kwestię nie da nic się powiedzieć.
Zabawne, jak możliwości dodają skrzydeł

Awatar użytkownika
Gerof40
Przedmiot: Biologia

Postautor: Gerof40 » 2018-01-29, 22:31

Warto udać się do odpowiedniego specjalisty. Takie rozwiązanie będzie chyba najlepsze.
Żadna prawda nie może uleczyć smutku po stracie ukochanej osoby.

Jadwiga567
Przedmiot: Język angielski

Postautor: Jadwiga567 » 2024-08-13, 21:18

Polecam wizytę u dermatologa w przypadku problemów skórnych. Sama leczyłam trądzik, próbowałam różnych metod, ale nic nie pomagało. Ostatecznie pomoc specjalisty okazała się skuteczniejsza i szybsza.
Dermatolog będzie w stanie przeprowadzić kompleksowe badanie i przepisać skuteczną kurację odpowiednią dla danego problemu. Możesz umówić się na wizytę w dowolnej klinice, gdzie profesjonalni dermatolodzy https://doctorpro.pl/wroclaw/services/dermatology pomogą Ci rozwiązać wszelkie problemy skórne. Ja wybrałam według opinii i w moim mieście. Przeszedłem przez różne analizy, ponieważ problemy skórne są zawsze znacznie głębsze niż tylko stosowanie produktów kosmetycznych i picie dużej ilości wody. To nie pomaga.

equ

Postautor: equ » 2024-09-05, 13:02

Wybierz się na konsultacje do kosmetologa, ktory dobierze dla Ciebie pielegnację domową, bo tu nikt nie widzi Twojej skory.
Jesli chcesz działac przeciwzmarszczkowo to wazna jest tez odpowiednia ilość snu, nawodnienie organizmu i dobrze zbilansowana dieta oraz ruch/cwiczenia.

Duże znaczenie ma też odpowiednia ochrona przecziwsłoneczna https://sklep.kosmoprof.pl/pl/menu/filt ... 0-195.html Od siebie polecam specjalistyczne filtry od Selvert.

Wróć do „Pogaduszki”