Ingeborga pisze:Jak z miodem, to polecam dodanie szczypty cynamonu
Takie coś to polecam do pieczonych jabłek. Wydrążone gniazda nasienne, dziurka napełniona łyżeczką miodu, odrobina cynamonu i całość zapieczona.
Pycha.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Ingeborga pisze:Jak z miodem, to polecam dodanie szczypty cynamonu
Oczywiścierenati23 pisze:a jak ktoś pyta czy sama zrobiłam - odpowiadam, że tak
Ingeborga pisze:Oczywiścierenati23 pisze:a jak ktoś pyta czy sama zrobiłam - odpowiadam, że tak
Przecież sama przeszłaś się do Biedronki![]()
Nie wiedziałam, że tam nawet gotowe ciasto francuskie mozna dostać...
ann pisze:Można - w dodatku całkiem przyzwoite Swego czasu w Biedronce bywało też ciasto do pizzy
Jolly Roger pisze:Na gofrownicę nakłada się ciasta tylko tyle, zeby ledwie przykryło spód. Jak za dużo to się wyleje, więc lepiej mniej.