Lieblingin właśnie na koncie masz za wrzesień. Pażdziernikowa będzie na koncie dopiero w poniedziałek. Pobory z góry wyplacane są pierwszego każdego miesiąca, a jeżeli jest to dzień wolny od pracy to drugiego a czasami nawet trzeciego.
Witajcie w wolna sobotę, jak miło, że można było dzisiaj dłużej pospać i budzik nie dzwonił.
Malgalo - świetnej zabawy Ci życzę.
My zaraz idziemy na rocznicę ślubu do mojego brata, też zapowiada się miłe spotkanko w gronie rodzinnym...
Witam wszystkich uśmiechniętych, a pozostałych również proszę o uśmiech Weselisko było świetne, tylko czemu taka zmęczona jestem. A może to wina lekkiego pogorszenia pogody? Wczoraj pogoda była piękna, nocka cieplutka więc i spacerek nad Wisłę zaliczyłam (wesele nad samą Wisłą było). I przeziębianie już trochę mniejsze. Jak widać dobra zabawa jest najlepszym lekarstwem. Ale teraz skuszę się jadnak na sen.
Szkoda, że weeckend się kończy, jeszcze trochę bym poleniuchowała.
Malgalo - super, że się świetnie bawiłaś, ważne byśmy potrafili zawsze cieszyć się tym wszystkim, co staje się naszym udziałem...
maciejka pisze:Szkoda, że weeckend się kończy, jeszcze trochę bym poleniuchowała.
och jak ja bym poleniuchowała W poprzedni weekend miałam zajęcia na uczelni, w ten również - dopiero co wróciłam. potrzebuję dnia wolnego - baaardzooooo Niestety muszę czekać do soboty