O jak miło ja też jestem rannym ptaszkiem, bo codziennie muszę wstawać do szkoły o 6:00, to można się przyzwyczaić. Jak byłem mały i spałem w kołysce to mama mówiła o mnie ` ranny ptaszek`, bo budziłem się o 4:00.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, juz skończyłam przygotowywanie żarcia na zabawę w gronie najbliższych znajomych, wynajęliśmy salę, zabieramy jedzonko, wódę, dobry humor i zabawa na 102! Pozdrawiam życząc miłych sylwestrowych wrażeń, Ela
Fakt karnawał trwa zwłaszcza dla mnie kiedy mogę ten karnawałowy czas spędzać razem z moja córką, która przyjechała z Anglii na dwa tygodnie do Polski, pozdrawiam Ela
Masz rację Renati...Same się zamykają...Nawet zdrzemnęłam się na chwil parę w autobusie Dobrze, że jutro mogę trochę dłużej poleżeć- mam wolne poniedziałki, a Rada jest o piętnastej
Ojjj.., ja też bym posiedziała, ale... mam świadomość codziennej pobudki o szóstej rano..... A tak w ogóle, to cieżki tydzień się zapowiada....Dziś Rada, środa- szkolna dyskoteka, czwartek- wywiadówki, piątek- Rada.....