W zeszłym roku też był. Zmieniali sieć, więc do końca września miał znów być. Ale nie było, dopiero teraz się dowiaduje, że znów jest. Tu - przez internet. Gdyby nie internet, to pewnie w środę bym się dowiedział ( w środe mam informatykę).
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, jestem teraz w firmie, pracuję intensywnie nad papierami, a nad powrotem do szkoły jeszcze się zastanowię, teraz mam nareszcie wybór! W firmie nie jest źle, uczę się nowego zawodu, bardzo wiele czytam, aż mi mózg się lasuje, ciągle siedzę w przepisach ale sobie radzę, kokosów nie ma ale jest OK! Ela
trzeci dzien ferii..jak narazie leniuszkuję, sprzątam, słucham muzyki non stop. dzis wyprawiam swoje imieniny(zapraszam) będzie żerełko i coś na przeczyszczenie gardła..
Jaki dzis piękny słoneczny dzień, wprost wymarzony na spacery! Dzis walentynki, misiu i serduszko w wykonaniu malgali wprost cudne, wszystkim zakochanym życzę szczęścia! To szczegolny dzień, który obchodzimy od niedawna, ale juz zakorzenia się po mału w naszej tradycji! Pozdrawiam Ela