Jutro kolejna porcja smaczków, tym razem ścisłych.

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
to okaże się za miesiąc...edzia pisze:Ingeborga taka zdolniacha
nie, no... uważam, że najpierw liceum trzeba przejść... trochę przesadzaszedzia pisze:Nawet śmiem przypuszczać, że 5 maja poradziłaby sobie z maturą
ja planowałam zostać, ale już nie chciało mi się siedzieć... i wszyscy wychodzili... a moja wychowawczyni powtarzała, że jak wyjdziemy przed końcem, to zrobimy najgłupszą z możliwych rzeczy.... pocieszam się, że nie wyszłam zaraz po napisaniu, bo bym z godzinę czekała na innych.Gigi20 pisze:zostałam do końca
jedna miała orzeczenie czy jedna tyle wysiedziała?Gigi20 pisze:tylko jedna osoba pisała 3 godziny
a my niedawno mieliśmy "Kamienie na szaniec"... jakieś pół miesiąca temu, więc myślę, że moja charakterystyka Zośki nie wyszła tak tragiczniechiczi pisze:"Syzyfowe prace" omawialiśmy na początku kwietnia
to widzę, że i wychowawcy przeżywają egzamin swoich uczniów, prawda?Ja tak będę mieć 5 maja i później....chiczi pisze:Moje ananasy już się podzieliły ze mną swoimi wrażeniami- byli uradowani- "Syzyfowe prace" omawialiśmy na początku kwietnia
też ostatnio miałam "Antygonę", zaraz po "Kamieniach"Gigi20 pisze:A u mnie ostatnio był Antygona