Ja w ogóle zapomniałam, że dziś wyniki... dopiero jak wice weszła do klasy z kartkami, to przypomniało mi się...
A miało padać... wieje wiatr, na niebie chmury... wody ni kropelki
Marudo! Jak to jest mało, to co ma powiedzieć ktoś, kto dostanie 30 punktów? 85 punktów to bardzo dobry wynik, sam bym się z takiego bardzo cieszył(przypominam, że moja charakterystyka to 100% zmyślania:P).
As I kissed her goodbye I said, all beauty must die And lent down and planted a rose between her teeth
Może wynik sam w sobie nie jest zły... ale ja mam dzisiaj nieszczególny humor i nawet wyższy wynik by mi go nie poprawił. Czekałam na coś i tym moim czekaniem przeoczyłam... A z niskim wynikiem był u mnie w klasie taki jeden. Właściwie niby jest, ale on i tak nie zdaje. A wyniki... humanistyczny - 13, mat.-przyr. - 7, suma - 20.
Inga, nie marudź. 85 punktów mi się podoba i gratuluję. Nieliczni osiągają wyniki powyżej 80 więc powinnaś się cieszyć. Dodaj do tego punkty za świadectwo i zobacz, że jest świetnie.
Coś takiego... chociaż... dziewczyny z równoległej klasy, jedne z najlepszych też mają po 60-parę, 70 jest rzadkością... a w klasie mam koleżankę dyslektyczkę, dysgrafkę i coś jeszcze z dys, która miała po 37 z każdej części, a średnią będzie miała 4,9...
Czym wy się zajmujecie Polska wygrywa z Austią 1:0 Czerwone- to miłość
Białe- serce czyste
To są nasze barwy ojczyste 30` Roger Geuero (Brazylijczyk)
Coś nam się z życia należy! Polak strzelił 2 gole polakom, to brazylijczyk może... dla nas strzelać