Gigi20 pisze:Mistrz i Małgorzata
Zakochałam się w tej książce.
To ja polecę książkę pt.: "Anna Karenina" Tołstoja

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Gigi20 pisze:Mistrz i Małgorzata
Ingeborga pisze:(w preferencjach ustawiłam sobie 100 postów na stronę)
O, w ten sposób odradzano mi lekturę "Konopielki"Gigi20 pisze:"Za wysoki poziom na gimnazjalną bibliotekę"
Tutaj - http://www.45minut.pl/forum/customize.h ... cb8354214c myślę, że to będą Twojechiczi pisze:A gdzie znajdę te preferencje
A ja bym coś poleciła, ale polecam to tylko niektórym. Kto ma wiedzieć, ten wiechiczi pisze:Gigi20 pisze:Mistrz i Małgorzata
To ja polecę książkę pt.: "Anna Karenina" Tołstoja
A proszęchiczi pisze:Dzięki Inga- czarodziejko, bo ja sama tych preferencji nie znalazłam
Ingeborga pisze:A proszęchiczi pisze:Dzięki Inga- czarodziejko, bo ja sama tych preferencji nie znalazłam
![]()
![]()
, znalazłam je daaawno
Ingeborga pisze:A proszęchiczi pisze:Dzięki Inga- czarodziejko, bo ja sama tych preferencji nie znalazłam
![]()
![]()
, znalazłam je daaawno
Coś takiegomalgala pisze:Ingeborga pisze:A proszęchiczi pisze:Dzięki Inga- czarodziejko, bo ja sama tych preferencji nie znalazłam
![]()
![]()
, znalazłam je daaawno
To przyznam się, że ja też nigdzie tego nie widziałam.![]()
Owszem, w profilu preferencje były, ale bez tych ustawień.
Inga podała link i korzystając z iego przestawiłam u siebie sposób wyświetlania. Też mam teraz 100 postów na stronę i 50 tematów.
Ingeborga pisze:czyżbym tylko ja klikała na forum we wszystko, co nie wygląda na reklamę?
Ingeborga pisze:Coś takiego , czyżbym tylko ja klikała na forum we wszystko, co nie wygląda na reklamę?
malgala pisze:Przyznaj się lepiej w coś kliknęła, że to odkryłaś