jinks pisze:uem: królem troli na tym forum jesteś TY, więc nikt Ci tutaj pałeczki nie zabierze.
Masz jednak szansę zostać królem troli na profilu MEN-u!
Nie nazywam Twoich wypowiedzi na forum trollowaniem.
Wypowiadam się tu, bo mam ochotę porozmawiać, przedstawiam swoje opinie.
Na Facebook'u nie mam na to ochoty, a trollowanie mi nie w głowie.
Możesz uzasadnić swoje oskarżenie? Potrafisz udowodnić, czym sie różnią wypowiedzi na różne tematy od trollowania?
jinks pisze:Skończ za przeproszeniem "pitolić" i jak już polemizujesz to zacznij posługiwać się konkretami.
Podałem konkretne argumenty przeciwko dość napastliwym "argumentom" wobec nauczycieli.
Polemizuję z Twoim sposobem "zachęcania" do akcji Facebookowej, a nie koniecznością wyrażenia sprzeciwu wobec "reform".
jinks pisze:Nie pasuje Ci propozycja akcji na FB, to może zaproponuj coś lepszego.
Wspomniałem o jednym, mówiąc, że chętnie podpiszę list otwarty, czy petycję.
Możesz dyskutować na temat skuteczności, czy sensowności tego rozwiązania, ale nie możesz mi zarzucać, że nie proponuję niczego.
jinks pisze:Siedźmy cicho!
Jest co krytykować w działaniach ministerstwa, wyraziłem to.
Ale osobiście nie chcę brać udziału w rozmowach na Facebooku i to wyraźnie przedstawiłem.
Drugą sprawą, z która polemizuję, to sposób w jaki odnosisz się do swoich kolegów po fachu.
Rozumiesz, czy nie chcesz tego zrozumieć, bo najważniejsze jest, by wykrzyczeć to, co chcesz wykrzyczeć?
... że jesteśmy bez sensu, bez woli, bez chęci wpływania na swoją rzeczywistość