Nie było mnie dawno na forum ale byłam z córką w rozjazdach, zrobiłam sobie zaproponowany przez Was dziewczyny test wyborczy i aż się przeraziłam bo wyszły mi poglądy zbieżne z Samoobroną (68%-aż strach! Nigdy bym się tego nie spodziewała!, ponadto jeszcze z Platformą Obywatelską w 63%, a ja zamierzam i będę na pewno głosowała na LiD, był w moim opisie dopiero na 3 miejscu z 57%, ale mojego zdania to nie zmienia chociaż zdziwiłam się bardzo! ale poglądy moje raczej wydawało mi się są lewicowe!) Pozdrawiam wszystkie belferki!
no i mamy kolejny dzionek, zimny, ale słoneczny - najważniejsze, że nie pada.
Bogumiło - trzymam kciuki za powodzenie rozmów, koniecznie nas poinformuj o efektach...
wszystkim sporo radości życzę...
Z nową dawką optymizmu się uśmiecham do Was. Z jednego przedszkola mają odpowiedzieć mi do czwartku, z drugiego do końca tygodnia.
W sumie obie rozmowy były sympatyczne, przy czym w drugim (prywatnym) rozmowę prowadziła psycholog, więc pewnie od razu mnie oceniła.
Miłko, a jednak są jeszcze LUDZIE na tym świecie, a zwłaszcza na tym świetnym forum Koniecznie napisz, co i jak z tymi rozmowami
Dushka- ja chyba też będę musiała się rozgrzać, a dokładniej ubrać cieplutkie skarpeciuchy na stópki, bo mnie jakieś bóle reumatyczne chcą łapać Ale... to już jest ten wiek, więc co ja będę tu narzekać