haLayla pisze:Niby dlaczego nie?
Rozbroiłeś mnie tymi pytaniami. Osobiście nie mam do ciebie chyba więcej pytań w tej sprawie.haLayla pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz, że jest to zdecydowana większość?
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
haLayla pisze:Niby dlaczego nie?
Rozbroiłeś mnie tymi pytaniami. Osobiście nie mam do ciebie chyba więcej pytań w tej sprawie.haLayla pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz, że jest to zdecydowana większość?
Dlaczego Ty zakładasz, co ja zakładam?edzia pisze: Ty zaś zakładasz, że jest wyssany z palca.
To się zgadza, jestem i czytam sobie właśnie co znalazłam wcześniej:edzia pisze:Jesteś tak niecierpliwa,
edzia pisze: teraz, już bez złośliwości,
edzia pisze:natknęłam się na inne ciekawe moim zdaniem materiały
edzia pisze:Warto więc uważać na to, jakie programy realizują nauczyciele w przedszkolach. I reagować, jeśli uważamy, że są groźne dla naszych dzieci.
Metodą dedukcji?iluka pisze:Dlaczego Ty zakładasz, co ja zakładam?
Mnie się nie śpieszy. Czytaj spokojnie. Nawet kilka razy. Daj tylko znać, gdy skończysz.iluka pisze:Trochę to potrwa, bo to 69 stron, a nie jedna artykułu gazetowego.
Widzisz, a ja jestem bez poczucia humoru i odebrałam to jako złośliwość.iluka pisze:Ależ ja nie chcę być złośliwa tylko dowcipna
edzia pisze:linczerka, właśnie mniej więcej o to mi chodzi.
Basso profondo pisze:Jak w ogóle śmiesz zaczynać ze mną dyskusję na tym poziomie?
Basso profondo pisze:Ale tylko haLayla wyskoczył z argumentem o faszyzmie
przestać mnie wychowywać (bo to nie jest zresztą pierwsza twoja próba)
haLayla pisze:Ja sobie pojeżdżę po lesie
malgala pisze:haLayla pisze:Ja sobie pojeżdżę po lesie
Też bym sobie pojeździła, ale nie mam lasu i nie mam roweru.
Pospacerowałam za to z aparatem.
Działa cudownie odprężająco.
haLayla pisze:Pokażesz nam te zdjęcia?