Praca

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

iskra
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Zajęcia zintegrowane

Praca

Postautor: iskra » 2014-05-14, 17:07

Witam, jestem zatrudniona na zastępstwo.Ostatnio pan dyrektor powiedziała mi, że jestem wpisana w jakiś projekt na przyszły rok szkolny. Nie wiem dokładnie o co chodzi, domyślam się, że chodzi o jakieś miejsca pracy, jednak na razie wszystko owiane jest tajemnicą. Czy jest może wiadome kiedy to będzie pewne? Czy są jakieś terminy, procedury?

Awatar użytkownika
iluka
Przedmiot: Język polski

Re: Praca

Postautor: iluka » 2014-05-14, 19:31

iskra pisze:jestem zatrudniona na zastępstwo
Do kiedy?
W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. Paulo Coelho

Art.3.9.UoSO
Przedmiot: Matematyka

Postautor: Art.3.9.UoSO » 2014-05-15, 12:19

iskra pisze:Witam, jestem zatrudniona na zastępstwo.Ostatnio pan dyrektor powiedziała mi, że jestem wpisana w jakiś projekt na przyszły rok szkolny. Nie wiem dokładnie o co chodzi, domyślam się, że chodzi o jakieś miejsca pracy, jednak na razie wszystko owiane jest tajemnicą. Czy jest może wiadome kiedy to będzie pewne? Czy są jakieś terminy, procedury?
Ale o so chosi?

Peonia
Przedmiot: Zajęcia zintegrowane

Postautor: Peonia » 2014-05-19, 17:45

Wpisana jesteś w projekt/plan organizacyjny szkoły na przyszły rok szkolny, co oznacza, że będziesz mieć pracę. Jak projekt zostanie zatwierdzony przez OP, to wtedy tajemnicza zasłona zniknie i dyrektor poinformuje nauczycieli. Nie ma specjalnych procedur kiedy to nastąpi. U mnie np. dyrektor informuje przed zatwierdzeniem i po, czy plan przyjęty, czy nie, aby pracownicy się nie denerwowali.

Awatar użytkownika
iluka
Przedmiot: Język polski

Postautor: iluka » 2014-05-19, 18:44

W takim razie w projekcie arkusza powinien być wpisany vacat, a nie nazwisko nauczyciela, który nie jest zatrudniony.
W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Basiek70
Przedmiot: Inne

Postautor: Basiek70 » 2014-05-21, 14:24

w arkuszu zapewne jest wakat, ale dyrekcja planuje obsadzić go właśnie Tobą i o tym Cię poinformowała
musisz poczekać, aż arkusz zostanie zatwierdzony przez OP, wtedy dopiero będzie mogła Ci to powiedzieć oficjalnie
"Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić.
Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy od tego,
który jest tylko realistą."

Wróć do „Prawo oświatowe”