Kalkulator frekwencji - koniec z ręcznym liczeniem obecności

kącik miłośników "królowej nauk"

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

devoveagency

Kalkulator frekwencji - koniec z ręcznym liczeniem obecności

Postautor: devoveagency » 2025-08-13, 20:00

Cześć,

Mam nadzieję, że to się komuś przyda, bo ja sam często gubiłem się w obliczeniach. Zawsze zastanawiałem się, ile jeszcze mogę mieć nieobecności, żeby nie mieć problemów na koniec semestru. Znalazłem na to fajne rozwiązanie i chciałem się podzielić.

Stworzyłem prosty kalkulator frekwencji, który robi całą robotę za mnie. Wystarczy podać tylko trzy rzeczy: nazwę przedmiotu, łączną liczbę zajęć i liczbę obecności, a on od razu wylicza, ile jeszcze masz "zapasu".

Możecie sprawdzić go tutaj: [url=https://kalkulatorfrekwencji.space/ :D]kalkulator frekwencji[/url]. Dajcie znać, czy Wam też ułatwi życie!

devoveagency

Re: Kalkulator frekwencji - koniec z ręcznym liczeniem obecności

Postautor: devoveagency » 2025-08-13, 20:03

devoveagency pisze:Cześć,

Mam nadzieję, że to się komuś przyda, bo ja sam często gubiłem się w obliczeniach. Zawsze zastanawiałem się, ile jeszcze mogę mieć nieobecności, żeby nie mieć problemów na koniec semestru. Znalazłem na to fajne rozwiązanie i chciałem się podzielić.

Stworzyłem prosty kalkulator frekwencji, który robi całą robotę za mnie. Wystarczy podać tylko trzy rzeczy: nazwę przedmiotu, łączną liczbę zajęć i liczbę obecności, a on od razu wylicza, ile jeszcze masz "zapasu".

Możecie sprawdzić go tutaj: kalkulator frekwencji. Dajcie znać, czy Wam też ułatwi życie!

Wróć do „Matematyka”