Zapewniacie im indywidualne lekcje , urlopy ?
Z zaciekawieniem oczekuje odpowiedźi

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
malgala pisze:Inna rzecz, że okres nauki to nie jest najodpowiedniejszy czas na rodzenie dzieci.
malgala pisze:Jeśli jeszcze w tej swojej niedojrzałości okażą się potem na tyle dojrzali, aby sprostać nowym obowiązkom
Chesiu pisze:Zauważ ze jednak wiekszosc przypadkow to wpadka na dyskotece , imprezce ... , ale to jednak jest silniejsze od nas i naprawde ciezko uniknac takich sytuacji .
Chesiu pisze:jednak wiekszosc przypadkow to wpadka na dyskotece , imprezce ... Powiesz nie chodz na dżampry , nie spozywaj zbyt duzej ilosci alkoholu , ale to jednak jest silniejsze od nas i naprawde ciezko uniknac takich sytuacji
Chesiu pisze:mam znajomą , która zaszla w ciaze podczas edukacji w liceum , obecnie jej córka ma pół roku , ale Dziewczyna radzi sobie i co najciekawsze ma najlepszą srednią w szkole , dostaje stypendium za wyniki w nauce
dushka pisze:o ile mi wiadomo, prezerwatywy i inne takie dostępne są bez dowodu osobistego
dushka pisze:Co do pomocy, to dla mnie jest jasne, że należy pomóc. I po co nad tym się rozwodzić więcej?