Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
elizabethmorgan pisze:Jestem zalamana bo.. na tej kartce co trzeba wypelnic i dac dyrektorowi to pisze tak:
Oswiadczam ze przedstawiany program stanowiacy zalacznik do powyzszego spelnia warunki nastepujace:........
Kurde, ja tego nie kumam. Wygląda mi to na to, że dyrektor żąda od Ciebie programu nauczania (!!!) zgodnego z tym, co to tam jest wypisane. To musi byc jakaś pomyłka!elizabethmorgan pisze:Oswiadczam ze przedstawiany program stanowiacy zalacznik do powyzszego spelnia warunki nastepujace:
Stanowi opis sposobu realizacji celow ksztalcenia i zadan edykacyjnych ustalonych w podst. progr
Zawiera szczegolowe cele ksztalcenia i wychowania ( skad to wziac to nie wiem)- przeciez rozklad materialu to rozklad materialu czyli tematy tak?
Zawiera sposoby osiagania celowksztalcenia i wychowania
Zawiera opis zlozonych osiagniec ucznia
Zawiera propozycje kryteriow oceny i metod sprawdzania osiagniec przez ucznia.
NanaMaster pisze:ja nawet zadnej takiej kartki nie dostalam
Uspokój się i jutro zadzwoń do dyrektora, poproś o wyjaśnienie i jednocześnie wydłużenie terminu. Jutro przeszukaj internet, a może ktoś z forumowiczów pośpieszy Ci z gotową pomocą? W piątek na spokojnie poprosisz dyrektora lub innych nauczycieli w szkole o konkretną pomoc (np. stare dzienniki).elizabethmorgan pisze:Ja serio nie wiem co mam robic. Jutro zajec w szkole nie mam, pojutrze mam a juz na piatek musze zrobic to wszystko. Co mam robic??? Jechac jutro do szkoly 20 km i pytac dokladnie czy robic tak na slepo i najwyzej nie zaakceptuja?