Witam,
proszę gorąco o pomoc w przygotowaniu strony internetowej. Mam kilka tematów do wyboru, lub możne być temat dowolny. Tak bardzo pragnę by mi ktoś pomógł, bo mam to na jutro mieć. Pro9szę z całego serca o pomoc...Odwdzięczę się na pewno...
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
malgala pisze:Jak musisz na jutro mieć zrobioną stronę, to skorzystaj z gotowego szablonu. Nie potrzeba wtedy żadnych dodatkowych umiejętności informatycznych.
Nie masz szans do jutra nawet w minimalnym stopniu opanować na tyle te umiejętności, żeby ze zrobieniem najprostszej strony sobie poradzić.
A szablony znajdziesz na przykład TU
malgala pisze:Jak musisz na jutro mieć zrobioną stronę, to skorzystaj z gotowego szablonu. Nie potrzeba wtedy żadnych dodatkowych umiejętności informatycznych.
Nie masz szans do jutra nawet w minimalnym stopniu opanować na tyle te umiejętności, żeby ze zrobieniem najprostszej strony sobie poradzić.
A szablony znajdziesz na przykład TU
malgala pisze:Edytko, zrób cokolwiek w Wordzie (tytuł, tekst, jakieś zdjęcia) i zapisz to jako strona sieci WEB
I masz gotową prostą stronę.
malgala pisze:Jeżeli masz ją zrobioną w Power Poincie, to możesz. Wybierz zapisz jako i inne formaty. Tam wyszukaj strona sieci Web i zapisze się w html.
edytka.mikulska pisze:A co potem? To juz na zawsze tam zostanie? Inni będą mogli oglądać?