Czy sądzi Pani, że jest w pełni przygotowana do zawodu nauczyciela, pod względem kompetencji zawodowej? NIE (Muszę uzupełnić odpowiedź

: skoro mogę odpowiedzieć tylko "tak" lub "nie" to wybieram to drugie, bo moim zdaniem zawsze można być przygotowanym lepiej, więc nigdy nie jest "w pełni"

)
Czy awans zawodowy ma wpływ na stosunek nauczyciela do pracy? Nie odpowiem w ogóle, bo nie potrafię wybrać "tak" lub "nie". To nie jest pytanie, które dotyczy bezpośrednio respondenta, a nauczycieli w ogóle - na stosunek jednych ma, a w przypadku innych nie, więc nie mogę się zdecydować na odpowiedź

.
Czy podczas procesu nauczania współpracuje Pani z rodzicami? TAK
Czy zdarzyło się Pani współpracować z rodzicami ucznia trudnego? TAK (chociaż zależy kogo uznać za "trudnego"

)
W dzisiejszych czasach nauczyciel jest często traktowany przez uczniow przedmiotowo.Czy zdarzyło sie Pani taka sytuacja? NIE (chociaż zależy co znaczy "przedmiotowe traktowanie"

)
Jak Pani ocenia zjawisko przemocy i agresji w szkole?Czy Pani była świadkiem takiej sytucji? "Jak Pani ocenia...?" to nie jest pytanie rozstrzygnięcia, więc nie da się odpowiedzieć zgodnie w wytycznymi

. Czy byłam świadkiem? NIE
Czemu zawsze "Pani"? Czy nauczyciele panowie nie są uwzględniani?