Dyplomowanie

rady, wskazówki, wymiana doświadczeń

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

ayashi
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Język niemiecki

Dyplomowanie

Postautor: ayashi » 2011-09-15, 21:02

Witam, mam następujący problem. W zeszłym roku zakończyłam staż na dyplomowanego. złożyłam odpowiednie dokumenty u dyrektora i do dzisiaj czekam na ocenę stażu. W sierpniu zeszłego roku rozmawiałam z dyrektorem i stwierdził, że tego sprawozdania nie może zaakceptować bo coś mu się w nim nie podoba i musimy o tym porozmawiać. Stwierdził tez, że przez całe wakacje ktoś próbował się ze mną ze szkoły skontaktować - ale ja na komórce nie miałam żadnych połączeń ze szkoły (stacjonarnego nie mam). We wrześniu byłam u dyrektora ale nie miał czasu ze mną rozmawiać i stwierdził, że jak czas znajdzie to mnie poprosi. W podobnej sytuacji był inny nauczyciel ale dla niego dyrektor miał czas. Czekałam do dzisiaj na jakąś reakcję (dodam, ze dyrektor raczej z mną nie przepada :)). Wiem, ze mogłam przyciskać ale rozmowy z dyrektorem nie należą do najprzyjemniejszych. Kilka dni temu zapytałam co z moim sprawozdaniem i usłyszałam odpowiedź - przecież nic pani nie oddała !! Trochę się postawiłam a ponieważ dyrektor miał jakąś rozmowę stwierdziłam, ze przyjdę w innym terminie. Teraz usłyszałam, ze nie mamy o czym rozmawiać bo mam negatywną ocenę - tylko jej sobie nie odebrałam, za chwilę, że on chciał mi pomóc a ja to olałam itp. Co mogę teraz zrobić? Czy opinia musi mi zostać dostarczona w jakikolwiek sposób np. pocztą. I co jeżeli dyrektor jest w posiadaniu takowej ale nie podpisanej przeze mnie?

koma

Re: Dyplomowanie

Postautor: koma » 2011-09-15, 21:45

Czy ja dobrze rozumiem??

Przeszło rok czekasz na ocenę stażu??? :shock:

ayashi
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Język niemiecki

Re: Dyplomowanie

Postautor: ayashi » 2011-09-15, 22:16

tak właśnie

Wróć do „Awans zawodowy nauczyciela”