Po co dublować tematy?
Zaśmiecanie forum takimi samymi postami nikomu nie pomoże...
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
askgruchala pisze:Wybacz - ale co ma temat Rady i porady dotyczące codziennej eksploatacji komputera do mojego postu? Nie widze żadnej spójności i nie rozumiem przeniesienia tego wątku w to miejsce.
askgruchala pisze:Co ma podforum Rady i porady dotyczące codziennej eksploatacji komputera do mojego postu?
arte pisze:przyglądam się dyskusji i dalej nie wynika z niej skąd taka cena kompilatora ??
ann pisze:arte pisze:przyglądam się dyskusji i dalej nie wynika z niej skąd taka cena kompilatora ??
Też mi się tak właśnie wydawało, dlatego pytałam się kolegi w czym chce to pisaćzresztą takie elektroniczne dzienniki już istnieją
arte pisze:ale też jako osobne aplikacje ?
belfrownia-humanista pisze:Na pewno tak, ale żeby pisać w php dobrze, trzeba być inżynierem po klasycznym kierunku informatycznym (a nie jakiejś "informatyzacji"), bo php jest trudne i pewnie dlatego jest bezpłatne. Nie bez powodu wszystkie fora internetowe są podobne do siebie. Po prostu nie są pisane od nowa w php tylko ściągana skądś jest gotowa biblioteka do forum, która gdzieś została opublikowana jako bezpłatna. Po prostu mało kto potrafiłby napisac takie forum w php. Klasyczny inżynier będzie to znać bo php jest modne w Polsce bo jest bardzo tanie i dlatego jest często używane, ale klasyczny inżynier informatyk bardzo dużo zarabia i może być problem z dostaniem jego programu bezpłatnie.
ann pisze:arte pisze:ale też jako osobne aplikacje ?
Jako osobne aplikacje nie (chyba), ale chodziło mi o to, że nie bardzo widzę sens tworzenia płatnej aplikacji podczas gdy istnieją już elektroniczne dzienniki. Generalnie jeśli belfrownia-humanista, liczył na zysk dzięki takiemu programowi to nie widzę szans za bardzo
Napisz, jakie ma funkcje i jakie zalety.agadanuta pisze:Funkcji jest dużo więcej aniżeli w tym darmowym