A jakie to może mieć dla Ciebie znaczenie? Co sugerujesz?Synapsa pisze:JMGG23 pisze:wysłała mi smsa
Skąd miała Twój nr telefonu?
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
A jakie to może mieć dla Ciebie znaczenie? Co sugerujesz?Synapsa pisze:JMGG23 pisze:wysłała mi smsa
Skąd miała Twój nr telefonu?
Synapsa pisze:Moja opinia póki co jest odmienna i przy niej pozostanę. Pozdrawiam.
A jakie znaczenie ma ta twoja opinia dla sprawy tu poruszanej? Przecież informację z prośbą o spotkanie można było dostarczyć nauczycielowi na co najmniej dziesięć innych sposobów niż smsem. Problem jest przecież w czym innym. Skup się więc, Synapsa, na temacie, bo niepotrzebnie zaczyna się dyskusja (nie na ten temat przecież), czy dawać rodzicom/uczniom swój telefon, czy nie.Synapsa pisze:Uważam, że nie nie należy udostępniać prywatnego nr uczniom.
edzia pisze:A jakie znaczenie ma ta twoja opinia dla sprawy tu poruszanej?
Bądź jeszcze łaskawa udzielić odpowiedzi na moje pytania zadane w poście nr 17 (doprecyzowane w poście nr 21) i dam ci spokój.Synapsa pisze:proponuję edzia nauczyć się czytania ze zrozumieniem, ponieważ udzieliłam odpowiedzi na pytanie vuema
edzia pisze:Skup się więc, Synapsa
edzia pisze:Bądź jeszcze łaskawa i dam ci spokój.
edzia pisze:Tak więc twoja opinia,....... naprawdę nic nie wnosi do tematu.
edzia pisze:Chyba, że sugerujesz, iż skoro nauczyciel był taki głupi i udostępnił ten numer, to teraz ma kłopot na własne życzenie. To chciałaś zasugerować?
sama do tego prowadzisz.edzia pisze:niepotrzebnie zaczyna się dyskusja (nie na ten temat przecież)
Nie no, "fajnie" się z Tobą gada.Synapsa pisze:Ton Twoich wypowiedzi nie zachęca do dyskusji z Tobą
mogą być właściwie tylko dwie odpowiedzi. Zatem, choć nie do mnie pytanie kierowałaś, odpowiem:Synapsa pisze:Skąd miała Twój nr telefonu?
najpierw Synapsa pisze:JHN
odnoszę wrażenie czytając Twoje wypowiedzi na forum, że nie jesteś tym za kogo się podajesz...
a potem Synapsa pisze:.. Poza tym pytanie nie zostało skierowane do Ciebie.
JHN pisze:Co mam zrobić, żebyś mi uwierzyła?
JHN pisze:PS. @wuem w wątku mojej wrzutki, o wiele zasadniejszej, nie załapał