Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
8. Pisz rzeczowo i konkretnie, tak żeby każdy Cię zrozumiał. Zwracaj uwagę na poprawność językową oraz czytelność zapisu.
Fajnie być anonimowym w sieci, prawda? Jakby ci tak pracodawca albo jakiś uczeń, czy rodzic, zwrócili uwagę - też byś tak ich ofuknął, że się czepiają i niepotrzebnie oburzają?martilus pisze:dziwi mnie tylko fakt, ze az takie oburzenie i dyskusje wywolaly te bledy
martilus pisze:Sztywniaki wlasnie to jest zmora olskich szkol dzieciakom nie chce ise uczyc bo nauczyciele sa bez charyzmy i poczucia humoru co widac
martilus pisze:NO jak najbardziej liczylem sie z krytyka jednak dotyczaca nie wiem moich niekompetencji, za slabego przygotowania sie do zajec czy cokolwiek poprostu zbilo mnie z tropu jak przeczytalam post na temat tego ze nie uzywam polskich znakow i robie literowki. Co do nieomylnosci i wielkosci ani taki ani taki sie nie czuje na co zreszta dowodem jest moje zachowanie na ostatnich zajeciach
Coś o mózgu . Z Cambridge University
martilus pisze:Akurat moj pracodawca tez ma takie podejscie jak ja nie przejmowac sie *** sa wazniejsze rzeczy w zyciu i za duzo mamy tego wszystkiego na glowie zeby sie taka bzdura przejmowac.
haLayla pisze:czym innym jest pisanie postów bez polskich znaków - a w tym przypadku to stanowi większość "błędów", a czym innym pisanie np. żeżóha, albo użont. Tutaj vuem się czepia kogoś, bo nie stosuje diaktryków.
Jolly Roger pisze:Oni jush sie wypalili i rżno głupa jak ten misuwes