Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
anijka pisze:Już naprawdęnie wiem co mam zrobić , drugi rok uczę w szkole i drugi rok mam wychowawstwo (SP) i ostatnio nikt nie może sie dogadać z moją klasa jak również i jaKlasa nigdy nie była mocna na średnią 3 choć około 12 osób na 25 jest naprawdę zdolnych i chętnych do nauki. Najgorzej jest z resztą nic do nich nie dociera niestety do rodziców również
Cały czas nic nie robią nie chce im sie uczyć coraz częściej pojawiaja sie 1 z przedmiotów w których nauczyciele pytaja naprawdępostaw najgorzej jest z angielskim gdzie 7 osób jest zagrożonych obecnie oceną niedostatyeczną na koniec roku. Ostatnio Pani Dyrektor przeprowadziła pogadanke i nic nie dała....ja naprawdę zaczynam wątpić że uczniowie nas słuchają...co zrobić ?????
akinomka pisze:KONKURS! Ci, którzy poprawią swoje oceny dostaną nagrodę rzeczową, np. film DVD
lieblingin pisze:akinomka pisze:KONKURS! Ci, którzy poprawią swoje oceny dostaną nagrodę rzeczową, np. film DVD
no nie bardzo, to bez sensu, trzeba działać ale nie przekupićtakie wychowanie nie prowadzi do sukcesu... jak bedziesz grzeczny to dostaniesz cukierka, jak poprawisz oceny to dostaniesz dvd, jak znajdziesz prace to dostaniesz autko od rodzicow ... ciągle coś za coś
dokladnie podobny przyklad co robic jesli uczen przeszkadza na lekcji ... dostaje uwage, minusa czy 1 ... i gada, przeszkadza juz do konca lekcji bo i tak ma te uwage...A jak z tymi, którzy "złapią" jedynkę na jesieni? Już się nie muszą starac, więc co? Pytam z ciekawości.
lieblingin pisze:dokladnie podobny przyklad co robic jesli uczen przeszkadza na lekcji ... dostaje uwage, minusa czy 1 ... i gada, przeszkadza juz do konca lekcji bo i tak ma te uwage...
miwues pisze:To ponosi dalsze konsekwencje.
Basiek70 pisze:A jak z tymi, którzy "złapią" jedynkę na jesieni? Już się nie muszą starac, więc co? Pytam z ciekawości.
chiczi pisze:nie kończy się na jednym minusie, albo co gorsza- jednej jedynce![]()
![]()
miwues pisze:To ponosi dalsze konsekwencje.