Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
vuem pisze:...coś tam uzupełniam w tych tabelkach...a czy one są zgodne, czy się rozmijają z SIO, to ja mam w d****
matmanamaksa pisze:Byle co, byle jak, byle by było. Do d*** z takim podejściem.
Czy jako wychowawca zmuszany jesteś do wypełniania tabelek? Nie wypełniaj, skoro tak ci z tym źle. Zbuntuj się. Wpisuj jedynie to, co nakazuje rozporządzenie. A informacji do SIO nie podawaj za darmo, żądaj zapłaty. Bo rozporządzenie nie przewiduje takich informacji w dzienniku lekcyjnym, więc to zapewne nie twój obowiązek.matmanamaksa pisze:obowiązkami prowadzenia tabelek w świetle przepisów rozporządzenia
edzia pisze:Bo w czym innym może być problem by tych tabelek nie wypełniać?
matmanamaksa pisze:vuem przeczytaj jeszcze raz sens mojej polemiki z obowiązkami prowadzenia tabelek w świetle przepisów rozporządzenia.
jarko pisze:podajcie linka do rozporządzenia jeśli nie sprawi wam to dużo trudności
matmanamaksa pisze:Nie. W zaleceniu zapisano ogólnikowo - zgodnie z przedmiotowym rozporządzeniem. Jasne jest, że po takim dictum dyrektor ma dwa wyjścia: poddać się zaleceniom pani lub nie.
Pytanie, czy skoro w szkole dyro stanowi prawo (tak wynika z tego forum), to czy wizytator w obszarze działania KO też?