Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
piechotka pisze:Ciekawa jestem jaki zapis w dziennikach nauczyciele zrobią. Jak frekwencję za teń dzień policzą, bo przecież to nie jest dzień wolny i obecność uczniów z tego co wiem musi być uwzględniona...
Szczerze powiedziawszy wkurza mnie to na maxa.
Basiek70 pisze:piechotka pisze:Ciekawa jestem jaki zapis w dziennikach nauczyciele zrobią. Jak frekwencję za teń dzień policzą, bo przecież to nie jest dzień wolny i obecność uczniów z tego co wiem musi być uwzględniona...
Szczerze powiedziawszy wkurza mnie to na maxa.
Mnie też wkurza
Ale to KN mówi, że jest to dzień wolny od zajęć dydaktycznych - więc frekwencji nie liczy się z tego dnia
a zapis robi się: Dzień Edukacji Narodowej
również uważam, że powinny być normalne zajęcia, beż klasówek i odpytywań, bo świętowolałabym tak
motylek8 pisze:na tym forum też się to pojawiło
A czy to źle, że w każdej szkole ten dzień jest inaczej zorganizowany? Tak, jak sobie dana szkoła go zorganizuje, tak ma.piechotka pisze:Kiedy będzie jasno i wyraźnie określone co z tym dniem?
Jedni mają luz i jadą na wycieczkę inni ida na akademię i jakies zajęcia z dziećmi, a jeszcze inni i akademia i zajęcia i jeszcze nasiadówa na konferencji. Czy te przepisy sa po to, by kazdy dyrektor wymyślał sobie sam to na co ma ochotę?