ala.forum pisze:no to wejdz sobie na strone macmillana, otworz zakladne nr dopuszczenia i sobie zobacz!!!
A może mówisz o numerach dopuszczenia podręczników, bo to już jest coś innego...
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
ala.forum pisze:no to wejdz sobie na strone macmillana, otworz zakladne nr dopuszczenia i sobie zobacz!!!
motylek8 pisze:A czy przypadkiem nie jest tak, że programy nowej podstawy nie mają już nr dopuszczenia,
Ewryl pisze:ala.forum pisze:no to wejdz sobie na strone macmillana, otworz zakladne nr dopuszczenia i sobie zobacz!!!
A może mówisz o numerach dopuszczenia podręczników, bo to już jest coś innego...
koma pisze:Ewryl pisze:ala.forum pisze:no to wejdz sobie na strone macmillana, otworz zakladne nr dopuszczenia i sobie zobacz!!!
Ewryl, zostaw numery podręczników, bo juz zupełnie początkujące nauczycielki zgłupieją:)
koma pisze:Myślę, że należałoby jeszcze raz te wiadomości o podstawie i numerach usystematyzować, bo zrobił sie groch z kapustą.
Mój nowy program (dla klasy 1) ma 61 stronelizabethmorgan pisze:Czyli co kurcze mam wydrukowac ten program nauczania który ma 30 stron i przyniesc na rade do zatwierdzenia???
elizabethmorgan pisze:Słuchajcie a kiedy zatwierdza dyrektor programy nauczania? Czy w czerwcu czy wrzesniu? Bo nie wiem czy poprzedni nauczyciel juz wybral program nauczania dla obecnej klasy 1 czy to moj obowiazek??
elizabethmorgan pisze:Aleja nie rozumiem po co skladac te programy skoro idziemy starymi programami prawie dla wszystkich klas (oprocz pierwszej). Po co drukowac niepotrzebnie programy z internetu ktore maja po 60 stron???
elizabethmorgan pisze:A PSO to skąd wziąc...?? Samemu stworzyc? Czy musze najpierw zaznajomic sie z WSO zeby przygotowac WSO???