Postautor: haLayla » 2008-08-26, 21:52
Wbrew pozorom, uważam na słowa, chciałem napisać to w sposób dosadniejszy, może i byłoby to skuteczniejsze. Nie chcę wprowadzać na forum atmosfery wzajemnej niechęci, bo forum ma być tym lepszym miejscem, w którym każdy może w luźnej atmosferze porozmawiać na te tematy łatwiejsze i te trudniejsze.
Jednakże bardzo mi przykro, że muszę to powiedzieć, ale to ty pierwsza zaczęłaś być nie przyjemna. Zapewne zaraz zacznie się zabawa z serii "nie, bo to on był pierwszy" niczym z przedszkola, ale nie chcę dalej ciągnąć tej kłótni, do czego mnie wybitnie zachęcasz.
Ale doceniam to, że umieściłaś w swej wypowiedzi słowo "również", nie wiem tylko czy to świadomy zabieg, czy po prostu czynność pomyłkowa, ale faktem jest, że to ty nagle zaczęłaś się czepiać, zarówno mojej osoby, jak i forumowiczki, która po prostu poprosiła o radę. Zdaję sobie sprawę, że wprowadziłem was w błąd, jednakże nie było to celowe, co najwidoczniej ms.elephant zrozumiała, bo nie ciągnie już dłużej tej jałowej dyskusji. Szkoda tylko, że ty masz na tyle ograniczone zrozumienie.
<3