proszę z serca

prośby o namiary na plany wynikowe, konspekty i inne materiały

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe

edytka.mikulska
Kto: student
Przedmiot: Biologia

proszę z serca

Postautor: edytka.mikulska » 2010-01-22, 14:43

Witam,
proszę gorąco o pomoc w przygotowaniu strony internetowej. Mam kilka tematów do wyboru, lub możne być temat dowolny. Tak bardzo pragnę by mi ktoś pomógł, bo mam to na jutro mieć. Pro9szę z całego serca o pomoc...Odwdzięczę się na pewno...

Awatar użytkownika
malgala
Kto: nauczyciel
Przedmiot: Matematyka

Re: proszę z serca

Postautor: malgala » 2010-01-22, 15:28

Jak musisz na jutro mieć zrobioną stronę, to skorzystaj z gotowego szablonu. Nie potrzeba wtedy żadnych dodatkowych umiejętności informatycznych.
Nie masz szans do jutra nawet w minimalnym stopniu opanować na tyle te umiejętności, żeby ze zrobieniem najprostszej strony sobie poradzić.
A szablony znajdziesz na przykład TU

edytka.mikulska

Postautor: edytka.mikulska » 2010-01-22, 15:29

malgala pisze:Jak musisz na jutro mieć zrobioną stronę, to skorzystaj z gotowego szablonu. Nie potrzeba wtedy żadnych dodatkowych umiejętności informatycznych.
Nie masz szans do jutra nawet w minimalnym stopniu opanować na tyle te umiejętności, żeby ze zrobieniem najprostszej strony sobie poradzić.

ja nie mam w domu internetu nawet, czasami mysle, ze zyje jak w sredniowieczu. To pomoz mi dobrze? Proszę Cie...

edytka.mikulska

Postautor: edytka.mikulska » 2010-01-22, 15:33

malgala pisze:Jak musisz na jutro mieć zrobioną stronę, to skorzystaj z gotowego szablonu. Nie potrzeba wtedy żadnych dodatkowych umiejętności informatycznych.

To jak ja mam to zrobić? pomóż mi jakoś, proszę Cie z serca

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2010-01-22, 17:51

Edytko, zrób cokolwiek w Wordzie (tytuł, tekst, jakieś zdjęcia) i zapisz to jako strona sieci WEB
I masz gotową prostą stronę.

edytka.mikulska

?

Postautor: edytka.mikulska » 2010-01-23, 08:28

malgala pisze:Edytko, zrób cokolwiek w Wordzie (tytuł, tekst, jakieś zdjęcia) i zapisz to jako strona sieci WEB
I masz gotową prostą stronę.

a mogę np. prezentacje z wycieczki zapisac jako strona web? To chyba ma być zrobione w html.

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2010-01-23, 09:59

Jeżeli masz ją zrobioną w Power Poincie, to możesz. Wybierz zapisz jako i inne formaty. Tam wyszukaj strona sieci Web i zapisze się w html.

edytka.mikulska

Postautor: edytka.mikulska » 2010-01-23, 10:03

malgala pisze:Jeżeli masz ją zrobioną w Power Poincie, to możesz. Wybierz zapisz jako i inne formaty. Tam wyszukaj strona sieci Web i zapisze się w html.

otwieram prezentacje i zapisuje jako strona sieci web kompletna. A co potem? To juz na zawsze tam zostanie? Inni będą mogli oglądać? Dziękuję, ze mi pomagasz i doradzasz.

Jedliński
Przedmiot: Fizyka

Postautor: Jedliński » 2010-01-23, 10:41

Rozważ możliwość zapłacenia za (korepetycje) wykonanie strony internetowej ....w necie ofert jest pełno... i zrobią Ci gotowca na jutro

Awatar użytkownika
malgala

Postautor: malgala » 2010-01-23, 11:58

edytka.mikulska pisze:A co potem? To juz na zawsze tam zostanie? Inni będą mogli oglądać?

Dopiero jak zamieścisz to w necie. Teraz masz tylko na swoim komputerze.
Innym możesz pokazać albo na swoim, albo przenosząc na przykład na pendriwie na inny.

Wróć do „Poszukuję ...”