Witam wszystkich na forum.
Czy nauczyciel będący przewodniczącym gminnego ZNP w związku ze swoją funkcją jest zwolniony z dyżurów na przerwach? Szukałam tej informacji w internecie, ale niestety nie znalazłam odpowiedzi.
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
ulka63 pisze:Czy nauczyciel będący przewodniczącym gminnego ZNP w związku ze swoją funkcją jest zwolniony z dyżurów na przerwach?
linczerka pisze:U nas nawet proboszcz stoi na dyżurze. Wyłączony z dyżurów jest tylko główny dyrektor i pedagog.
agulek73 pisze:Zadałam pytanie i oczekuję odpowiedzi a nie głupicz komentarzy
vuem pisze:Chcecie zapisać się do związku, by wysiudać panią przewodniczącą?
Bo jest małowartościowa?
Mam nadzieję, że jest naprawdę beznadziejna...
P.S. A kim są "my", którzy mają tyle uwag na nią?
Czy Ulka63 współtworzy te listę uwag?![]()
vuem pisze:agulek73 pisze:Zadałam pytanie i oczekuję odpowiedzi a nie głupicz komentarzy
Głupio to brzmiał Twój post. Stąd reakcja pół żartem pół serio.
.."zadałam pytanie i oczekuję odpowiedzi a nie głupich komentarzy"...pms Cię zżera? ... że odpowiem dostosowując się poziomem ...
agulek73 pisze:Nieważne dla niej że ma same negatywne oceny pracy....
agulek73 pisze:Dyrektor nie może jej zwolnić bo jest przewodniczącą i przez to musi zwolnić w przyszłym roku bardziej wartościowego nauczyciela bo nie ma tyle godzin.
agulek73 pisze:Chcemy się zapisać do związku tylko po to, że rozwalić tą żenadę od środka. Czy musimy czekać tak długo czy jest jakis sposób, żeby to przyspieszyć? Żeby przyspieszyć nowe wybory?
agulek73 pisze:Nie rozumiem co głupiego w nim było, że pozwalasz sobie na bezczelne komentarze. Nie komentuj jak nie znasz odpowiedzi. Może Ty masz jakiś kryzys wieku średniego, że nie możesz obejść się bez głupich uwag.