agulek73 pisze:Nie rozumiem co głupiego w nim było, że pozwalasz sobie na bezczelne komentarze. Nie komentuj jak nie znasz odpowiedzi. Może Ty masz jakiś kryzys wieku średniego, że nie możesz obejść się bez głupich uwag.

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
agulek73 pisze:Nie rozumiem co głupiego w nim było, że pozwalasz sobie na bezczelne komentarze. Nie komentuj jak nie znasz odpowiedzi. Może Ty masz jakiś kryzys wieku średniego, że nie możesz obejść się bez głupich uwag.
agulek73 pisze:Nieważne dla niej że ma same negatywne oceny pracy....
vuem pisze:agulek73 pisze:Nie rozumiem co głupiego w nim było, że pozwalasz sobie na bezczelne komentarze. Nie komentuj jak nie znasz odpowiedzi. Może Ty masz jakiś kryzys wieku średniego, że nie możesz obejść się bez głupich uwag.
Wiesz kiedyś tu pisywał niejaki miwues...napisał raz coś co by tu pasowało ...czekaj, zaraz znajdę...
"Tylko durnie uważają coś za durne tylko z tej przyczyny, że tego nie rozumieją. [...]"
... a na bezczelność to sobie pozwoliłem nie po pierwszym, a po drugim poście...by się dostosować do kulturalnej uwagi:wink:
Pewnie dalej nie rozumiesz...czemu mnie to nie dziwi?
Basso profondo pisze:Po tak zadanym pytaniu to czekaj tatka latka.vuem pisze:zadałam pytanie i oczekuję odpowiedzi
agulek73 pisze:Ty się chyba nudzisz, bo gdzie spojrzeć, w inne tematy, to wsadzasz swoje 3 grosze nie na temat.
agulek73 pisze:Nie pisałam o tym nigdzie indziej na forum
malgala pisze:agulek73 pisze:Nie pisałam o tym nigdzie indziej na forum
http://literka.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=12866
http://www.profesor.pl/forum/read.php?10,400235
vuem pisze:agulek73 pisze:Ty się chyba nudzisz, bo gdzie spojrzeć, w inne tematy, to wsadzasz swoje 3 grosze nie na temat.
Nie tylko widzę wpadłaś zadać nie cierpiące zwłoki pytanie - czytaj: odpowiadaj-na-pytanie-albo-się-nie-odzywaj - ale również zrobić analizę wszystkich moich wypowiedzi.
Bardzo chciałbym poczuć się gorzej czytając Twój post, na pewno sprawiłbym Ci tym przyjemność...ale sorry, nie jestem w stanie.![]()
A na przyszłość, bo pewnie Twoja batalia nie zakończona, nie wpadaj na forum, nie pisz głupich postów i nie oczekuj odpowiedzi bez komentarzy...to takie roszczeniowe ... stąd niegrzeczne.
A jeśli jest choć jedna osoba, która wątpliwości co do twoich słów, to najpierw się zastanów nad tym co napisałaś, a potem miej pretensje do czytelników.
Potraktuj to jako darmowe korepetycje z sawuarwiwru (nie używam oryginalnej pisowni, byś się nie pogubiła)
Pozdrawiam serdecznie
haLayla pisze:Skąd w tobie tyle jadu i złości?
agulek73 pisze:haLayla pisze:Skąd w tobie tyle jadu i złości?
Dziwisz się?
agulek73 pisze:Zadałam proste pytanie. Zamiast odpowiedzi piszecie jakieś bzdety. Skoro nie znacie odpowiedzi na moje pytanie to sie nie odzywajcie. Znajdzcie sobie inny temat do dyskusji.
haLayla pisze:agulek73 pisze:haLayla pisze:Skąd w tobie tyle jadu i złości?
Dziwisz się?
Owszem.agulek73 pisze:Zadałam proste pytanie. Zamiast odpowiedzi piszecie jakieś bzdety. Skoro nie znacie odpowiedzi na moje pytanie to sie nie odzywajcie. Znajdzcie sobie inny temat do dyskusji.
Nawet jeśli - to jest nasze forum i panują tutaj pewne obyczaje. Mogą ci się one wydać niewłaściwe, ale nie zmienia to faktu, że tutaj obowiązują. Jeśli się wchodzi do jakiegoś klubu, to nie zaczyna się od przemeblowania, bo mnie tak pasuje. A już w szczególności nie sekuje się innych klubowiczów
malgala pisze:agulek73, zadajesz to samo pytanie na kilku różnych forach.
Albo już faktycznie masz tej pani dość (i inni również), albo to jakieś osobiste rozgrywki?agulek73 pisze:Nieważne dla niej że ma same negatywne oceny pracy....
Negatywne oceny pracy i nadal pracuje? Coś mi tu nie gra.agulek73 pisze:Dyrektor nie może jej zwolnić bo jest przewodniczącą i przez to musi zwolnić w przyszłym roku bardziej wartościowego nauczyciela bo nie ma tyle godzin.
Samo pełnienie funkcji nie oznacza jeszcze ochrony związkowej. No chyba że dyrektor ma wyraźne wskazanie zarządu związku, że pani ta objęta jest ochroną.agulek73 pisze:Chcemy się zapisać do związku tylko po to, że rozwalić tą żenadę od środka. Czy musimy czekać tak długo czy jest jakis sposób, żeby to przyspieszyć? Żeby przyspieszyć nowe wybory?
Jako związkowcy będziecie mieć prawo wystąpienia z wnioskiem o zwołanie walnego zebrania i wtedy można przedstawić konkretne zarzuty, podjąć uchwałę o udzieleniu wotum nieufności i przyspieszyć nowe wybory.