I jeszcze jedno pytanie. Czy warto studiować filologię angielską na uczelni prywatnej zaocznie - zjazdy co drugi tydzień?

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Paweł22 pisze:Czy warto studiować filologię angielską na uczelni prywatnej zaocznie - zjazdy co drugi tydzień?
Yoka pisze:taki certyfikat to za mało,
Paweł22 pisze:Może będę się starał o certyfikat FCE, jeśli by to wystarczyło. Mój kumpel zamierza iść na filologię angielską właśnie na uczelnię prywatną w tym roku, ale się zastanawia bo znajomi mu odradzają. Dlatego pytam tak z ciekawości. Podobnież dziwne rzeczy się tam dzieją. Oczywiście nie na wszystkich prywatnych, są nieliczne szkoły o dobrej opinii.
Paweł22 pisze:Oczywiście [..]
Paweł22 pisze:Oczywiście, przede wszystkim chodzi mi o wiedzę a nie o kawałek papierka.
Yoka, a ja zamierzam iść na studia zaoczne na filologię polską na UJ w Krakowie.
Paweł22 pisze:Mój kumpel zamierza iść na filologię angielską właśnie na uczelnię prywatną w tym roku, ale się zastanawia bo znajomi mu odradzają. Dlatego pytam tak z ciekawości. Podobnież dziwne rzeczy się tam dzieją. Oczywiście nie na wszystkich prywatnych, są nieliczne szkoły o dobrej opinii.