http://www.farmailuzji.pl/
W grudniu chcą znowu jechać, bo ma być Mikołaj

Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
linczerka pisze:Dobrze byłoby napisać, gdzie to jest. Z bloga odszyfrowałam, że to okolice Warszawy. Warto podawać adres. Łatwiej zorganizować.
Basiek70 pisze:natomiast polecam na wycieczkę wynająć pilota, który nasze założenia ułoży w sensowny plan, pozałatwia rezerwacje, będzie biegał po bilety i w poszukiwaniu zaginionych przewodników lokalnych - koszt relatywnie niewielki (250 zł za dobę, praca "przed" gratis) a pomoc nieoceniona
Basiek70 pisze:37 osób w wieku? plus ilu nauczycieli?
te zabawy integracyjne i inne zajęcia odbywały się na miejscu?
bo ja codziennie byłam w 3-4 miejscach, gdzie nie tylko był konieczny przewodnik, ale również bilet wstępu, tudzież materiały warsztatowe
Basiek70 pisze:a co do czekających przewodników i biletów w tym samym miejscu - no niestety nie tam gdzie byłam
ja sobie ułożyłam co bym chciała zobaczyć - pilotka mi wskazała inne propozycje zasugerowała różne połączenia i dopiero wtedy opracowałyśmy cały program
Basiek70 pisze:Ty sensu nie widzisz, ja widzę, byłam z 25 trzecioklasistów i mając jednego nauczyciela do pomocy, miałam bardzo ciekawie zapełniony czas, dzieciaki mnóstwo przeżyły i wciąż wspominają wyjazd
ja uważam, że zdecydowanie było warto i że pilotka wniosła mnóstwo w cały ten czas
każdy może uważać jak uważa, ja również